Ugrás a fő tartalomra

Májusi programajánló

   Ahogy korábbi újdonságos blogbejegyzésemben ígértem hozom nektek az első, havi programajánlómat, amire ezentúl minden hónap első felében számíthattok.
Vágjunk is bele!



  • 1. OTP Gourmet Fesztivál 2019 (május 16-19)


Az e havi programajánlóból nem maradhat ki a Gourmet Fesztivál a Millenárison. Én egyszer voltam kint rajta és bevallom őszintén, hogy nem igazán fogott meg a dolog, de tudom, hogy nagyon sokan imádják, így mindenképp helye van a listán.

További infót és a jegyárakat az alábbi linkről érhetitek el:
https://www.facebook.com/events/390886858417429/?event_time_id=390886868417428





  • 2. Csak a Mentes Természetes Szépség Nap (május 18)


Na, ez a program már sokkal jobban lázba hoz, mint az előző. A Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő esemény érdekes lehet mindenki számára, akit kicsit is érdekel az adalékmentesség témája. A szépségnap keretein belül rengeteg natúr márkával ismerkedhetünk meg, legyen szó szépségápolásról, háztartásról vagy étkezésről, e mellett pedig elismert szakembereket is meghallgathatunk a témában. Ezek közül számomra nagyon izgalmasnak tűnik Buschor Judit- A kozmetikumok apró betűi mögött rejtőző veszélyek  és Hevesi Krisztina - Önbizalom öltöztet című előadása.

A további programokat és a jegyárakat megtaláljátok a facebook eseménynél:
https://www.facebook.com/events/318208095528460/?active_tab=about






  • 3. The Color Run Hero Tour Magyarország (május 25)


Szerintem tudjátok a közösségi oldalas posztjaimból, hogy mostanában különösen rá vagyok kattanva a futásra. Ám ha ez még vidám festékdobálással is társul akkor nekem végem van!
A táv nem nagy (5km) az élmény viszont garantált! Nekem nagyon belekúszott az agyamba ez a program.... azt hiszem benevezek!

További infók a futásról:
https://www.facebook.com/events/2593175597379536/





  • 4. Gyermek nap a Bikás Parkban (május 26)


A Bikás Park szívem csücske hely a városban. legalább annyit vagyok ott, mint otthon, szóval alap volt, hogy bekerül egy "bikásos" rendezvény is az e havi felsorolásba.
Bár ezeknek a rendezvényeknek a környező programjai mindig ugyanazok (állatsimogató, étel, ital stb.) de a koncertek között mindig akadnak nagyon jók. Most például Király Viktor lesz, viszont ennél nagyobb durranás (főleg a Star Wars rajongók számára), hogy az egyébként ingyenes rendezvényen találkozni lehet az 501-es légióval és Darth Vederrel! Most komolyan, ki ne akarna találkozni magával a Nagy Úrral?

További infókat a linken találtok:
https://www.facebook.com/events/2543204742404979/






Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü