Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2013

Hogyan tartsuk fiatalon bőrünket?

   Bár még nem vagyok olyan idős, hogy a ráncokon kelljen aggódni, de mint mindennél itt is a legfontosabb a megelőzés. Ezért 20 éves kor után már érdemes erre koncentrálni, és itt nem csak az arcunkra kell gondolni, hanem például a dekoltázsra is, hiszen a gyakran hordott push up melltartó hatására csúnya ráncaink alakulhatnak is akár már 25-26 évesen. Korábban azt hittem, hogy ebben csakis a drága krémek tudnak a segítségemre lenni.  Ám pár napja láttam egy műsort ami lerántotta a leplet az igazságról.    A kedvenc csatornámon a LifeNetwork- ön van egy sorozat, a címe: Miből készül valójában - Kozmetikumok. Rengeteg okos tippet lehet belőle szerezni. Itt láttam egy kísérletet, ahol  a legnagyobb márkák ránctalanítóit tesztelték pár hónapig különböző korú nőkön. A végeredményként kiderült, hogy ezek a krémek pontosan ugyanolyanok, mint egy sima hidratáló. Semmilyen más komolyabb hatása nincs a bőrünkre.  Én korábban használtam a Nive Q10 krémjét, amiről a műsorban kiderült, h

Újdonság: a vitaminvíz

        Fontos számomra az egészség, így mindig szívesen próbálom ki az újdonságokat e téren. Az új őrületem most az oly sokat emlegetett viwa vitaminvíz.    Számos celeb is esküszik rá, mint például az Éjjel Nappal Budapest szereplői vagy éppen Debreczeni Zita.    Én azért örültem különösen ennek az italnak, mert a pánikbetegségem miatt nagyon fontos, hogy rengeteg B vitamint vigyek be a szervezetembe, így a narancsos, maracujás, aloe verás valamint a mangó és maracuja ízesítésűekkel egészítem ki a B vitamin bevitelem az egyébként is szedett kapszulák mellett. Bár a vörös áfonyás is tartalmazza a szükséges B vitaminokat, de sajnos koffein tartalma miatt tartózkodnom kell tőle, így ennek a ízéről nem tudok véleményt alkotni. De a másik három nekem nagyon ízlett.     Eleinte talán hiányzott belőle némi cukor, de a második üveg fogyasztásánál, már egyáltalán nem éreztem ezt a hiányt. Egyszerűen csak meg kell szokni, hiszen az ízlelőbimbóink teljesen hozzá vannak s