Ismét egy egyszerű, de nagyszerű receptet szeretnék bemutatni nektek. Kiváló lehet bármely étkezésre és igazán változatos. Az alap ötlet az egyik nyíregyházi étterem és pizzázó étlapjáról származik. A hely sajnos már bezárt, de én átvettem az ötletet, igaz kicsit átformáltam a saját ízlésemre. Ez az étel pont ezért nagyszerű! Megismered egy változatát és aztán ezer és ezer féle módon tudod variálni, módosítani saját szájízed szerint. Hozzávalók: Toast kenyér Fokhagyma Majonéz Valamilyen zöldség (uborka, paradicsom vagy paprika) Bacon Tojás Először a pirítóba teszem a kenyérszeleteket, közben pedig készítek pár tükörtojást, utána pedig a bacont is megsütöm.Ha a kenyerek megpirultak megfokhagymázom őket ( persze ez el is hagyható) és átlósan kettévágom. Tányérra teszek egy szeletet, majd rárakok egy tükörtojást, erre jön még egy pirítós, majd a zöldség és a majonéz. Erre ismét kenyér jön és a bacon. És már kész is a kis tornyocskánk. Én sütni szok