Ugrás a fő tartalomra

Fürdőruha mánia 2019

   Elképesztő, hogy telik az idő! Még alig múlt el a karácsony és máris itt van május közepe. Ugyan az idő nem ezt mutatja, de ugyanilyen rohamosan közeledik a bikiniszezon is, így ideje körülnézni a trendek között.
Milyen fazonok, minták és színek hódítanak? Mai bejegyzésemből kiderül!



 Első körben szerintem tisztázzuk a színek és minták kérdését.
Minták terén nagyon változatos lesz a dolog, a kígyó-, a  leopárd- és a virágminta mellett fellelhető lesz a pöttyös is a palettán.
Színek tekintetében a piros, a klasszikus fekete, a narancs és a kék különböző árnyalatai számítanak majd a legtrendibbnek.



Most pedig jöjjenek a fazonok!



  • 1. Bársonyos érintés


Korábban már találkozhattunk ezzel luxust árasztó anyaggal az utcai viseletben, most viszont a vízparton is főszerepbe kerül.
Csajos, dögös és kicsit sem elbújós. Ráadásul minden insta-sztár és celeb rá van kattanva ezekre a darabokba, szóval garantált, hogy ez lesz 2019 legforróbb trendje.
Én tuti beszerzek egyet, mert imádom a bársonyt. Valami bordóra vagy smaragdzöldre gondoltam. Akinek viszont már most is szép barna a bőre annak a narancssárgát javaslom, ami még szebben kiemeli a barnaságot.





  • 2. Merevítő - móka


Klasszikus fürdőruhaanyagok vagy bársony, teljesen mindegy. Garantáltan trendi leszel a strandon, ha olyan fazont választasz ahol látszik a merevítő a bikini felsőn. Mondjuk számomra eléggé kérdéses, hogy ez mennyire lehet kényelmes....



  • 3. Retro feeling


Az 50 - es évek magas derekú alsója top szerű felsőkkel. Ha mindez még piros is, akkor tökéletes a Baywatch hangulat.
Ez egyébként egy igen jótékony fazon, hiszen a magas derekú alsó remekül elkendőzi a hasunk alján pihenő zsírpárnácskákat és kiemeli a karcsú derekat, míg a felső szerintem nagyon kényelmes lehet mind a kis- mind a nagymellű lányoknak, mert remek tartást ad és biztosítja az önfeledtebb, szabadabb mozgást. Így nem kell félni, hogy valahol kikötődik, kilazul vagy kibuggyan aminek nem kellene egy örült strandröpi meccs közben.
(plusz tipp: A C&A -ban gyönyörűeket lehet találni ebből a fazonból, ráadásul nagyon jó áron!)





  • 4. Szexi egyrészes


Bevállalós darabok is akadnak ám a bevállalós lányoknak!
A mély dekoltázsrésszel ellátott egyrészesek irtó dögösek tudnak lenni. Mehet hozzá egy leheletnyi ékszer vagy egy mintás kendő a fejre vagy a hajba és máris te leszel a vízpart istennője!
De ha e mellett még vékonyabbnak is akarsz tűnni, akkor mindenképpen egy lefelé csíkos darabot válassz!




  • 5. Öveket becsatolni


A többség nem szeret ékszert viselni a vízparton. Sem kicsit, sem nagyot. A kiegészítők is kimerülnek a kendőkben és a kalapokban. Most viszont az öv is beszáll a buliba. Ha körbenéztek az üzletekben biztos vagyok benne, hogy találkozni fogtok pár övvel dekorált bikini alsóval.




  • 6. Fura fazonok


Inkább kis mellű lányoknak ajánlott ez az érdekes fazon, ami tutira feltűnést kelt majd mindenhol, hiszen kicsit sem mondható szokványosnak. Szerintem nagyon kevesen fogják bevállalni, szóval ha valami nagyon egyedit szeretnél beszerezni erre a szezonra, akkor ajánlom a figyelmedbe a cikk-cakk fazont.



  • 7. Pántok és meglepő részletek


Bár lebarnulni furán lehet benne - ezért inkább a már lebarnult bőrűeknek ajánlom- de elképesztően jól néznek ki a sok-sok pánttal ellátott egy - és kétrészes fürdőruhák.
Ezek mellett viszont megjelennek az apró, nem szokványos részletek is. Egy csavar itt, egy aszimmetrikus pánt ott vagy esetleg valami más meglepő részlet egy csipetnyi izgalmat csempész a vízparti viseletünkbe.





Neked melyik a kedvenced?



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü