Mégis mit vigyek holnap ebédre? Ez az a kérdés amivel a legjobban utálok foglalkozni a hétköznapokban. Munkahelyi ebédet összeállítani egy igazi rémálom, hiszen annyi féle szempontnak kell megfelelnie. Nem elég, hogy az ember fáradtan hazaesve megpróbálja kitalálni mit is enne másnap délben, de jó lenne ha ez a valami gyorsan el is készülne, hogy ne kelljen este 10ig a konyhában robotolni. Lehetőleg egytálétel legyen vagy legalább kevés elemből álljon, hogy ne kelljen több ételesdobozt is magunkkal vinni. A leves kilőve, mert előfordulhat, hogy szállítás közben kifolyik, a szószos tészták szintén, mert felszívhatják a szószt mire ebédre kerül a sor. Ne legyen túl szaftos, ne tartalmazzon friss hagymát vagy más büdi összetevőt, tekintettel a munkatársakra.... és ha az ember lánya még vegán is, az csak tovább bonyolítja a helyzetet. Persze, persze lehet rendelni is vagy venni valami harapnivalót egy közeli menzán, de ez a megoldás a tárcánkra nézve lehet rossz választás. Eml