Ugrás a fő tartalomra

Minden ősszel

   Színes leopárdminta, kockák, zöld és kék színek...
Az idei őszi trendek megint nagyon izgalmasak, ám úgy gondoltam, mielőtt bemutatnám ezeket tegyünk egy kis kitérőt azok felé a dolgok felé amelyek évről- évre velünk vannak. Szóval, most első körben az őszi örök divatokat tanulmányozzuk át együtt.





Kötött pulcsik

Szeptember elsejével azonnal a fashion fotók főszereplőjévé lépnek elő - a színes falevelek mellett -a kötött pulcsik. Ebben mindig biztosak lehetünk.
Félvállra ejthető laza fazonok, nagy bő darabok az otthoni bekuckózáshoz és gyönyörű fehérek, amik egy egyszerű nadrággal és egy hosszú csizmával csodálatos összhatást adnak. Bármelyik is lapul a gardróbodban idén is bátran viselheted, akárcsak tavaly és tavaly előtt....






Poncsók

Ennél praktikusabb darab nem is igazán létezik a világon, a reggel és este hideg, napközben pedig nagyon meleg időben. Kisebb helyet foglal, mint egy dzseki, könnyebben is behajtogatható a táskába, viszont beleburkolózni semmihez sem fogható, fantasztikus érzés.




Az őszi falevelek színei

Bordó, rozsdabarna, sárga, fáradt zöld, narancs és minden más szín amit az őszi faleveleken látsz. Menj ki a természetbe és meríts belőle ihletet a gardróbodhoz!





  Puha sálak

Vékony dzsekihez, vastag dzsekihez, pulóverhez. Egy szép és kellemes anyagú sál megvéd a hidegtől, fantasztikus kiegészítő és melegséget hoz a szívedbe is.






Kényelmes bokacsizmák

Hiába mondja bárki, szerintem a bokacsizma soha nem megy ki a divatból, mert csinos és könnyen beleilleszthető a legtöbb stílusba. Ráadásul nagyon kényelmes is.
Ugye, hogy a te szekrényedben is akad egy?







Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!




Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü