Ugrás a fő tartalomra

A Masszőrgurunál jártam!

   Napjainkban egyre több nőt érintenek a különböző menstruációs problémák, a PMS, az erős görcsök vagy épp ennél is komolyabb gondok. Ezek bizony nagyon meg tudják keseríteni az ember lányának életét, hisz vannak napok, amikor ezek miatt szinte létezni is alig tudunk.

   Én nagyon sok hónapja küzdök, medence hátrabillenéssel és erős menstruációs görcsöléssel, aminek a megszüntetéséhez gyakran napi 3 görcsoldóra is szükség volt. Tudtam, hogy ez sokáig nem mehet így tovább, mert nem bírnám ki, így kénytelen voltam valami megoldást keresni.
Természetesen első körben felkerestem egy orvost, aki azonnal azt javasolta, hogy álljak vissza a fogamzásgátlóra. Hallgattam rá, de hiba volt. Ugyanis, ahogy korábban, most is visszatértek tőle az igen erős pánikrohamok. Pedig akkor még csak 2 hete szedtem. Persze azonnal abbahagytam, mert nem akartam ismét olyan mélyre kerülni, mint pár évvel ezelőtt.
Tehát ismét ott álltam tanácstalanul, hogy merre tovább.


  Aztán eszembe jutott a Masszőrguru. Nothnagel Balázst évek óta ismerem és jól tudom, hogy amibe belevág abba maximálisan beleássa magát és a lehető legtökéletesebb szintre fejleszti. Tudtam, hogy ide az ő szakértelme kell. Azonnal be is jelentkeztem hozzá és komolyan mondom nektek, hogy megváltoztatta az egész életem.





  Eddig 3 90 perces kezelésen vagyok túl és mindenképpen szeretném folytatni 12 alkalomig.

Maga a kezelés egy állapotfelméréssel indul, ahol Balázs szakavatott szeme minden apró eltérést és deformitást felfedez, valamint meghallgatja a panaszaidat is,  majd fotókat készít, hogy láthassátok a testtartásbeli javulást a kezelések után.






   Ezután kezdődhet a lényeg. Ne hagyományos "csak fekszem és nem csinálok semmit" masszázsra gondoljatok, hiszen itt nem csak Balázs, hanem ti is dolgozni fogtok. Apró ellentartások, nyújtózások és egyéb óvatos és kis mozgások formájában. Így utána azért számíthattok kisebb - nagyobb izomláz szerű fájdalomra.


   Az első masszázs után azonnal éreztem a javulást. Mintha hirtelen levettek volna egy nagyobb terhet a medencémről, de ez a jó érzés pár nap múlva megszűnt. Bár csalódott voltam miatta, tudtam, hogy az ilyen dolgoknak több idő kell, viszont ráléptem a helyes útra, ami lehet, hogy végleg megszünteti a kínzó görcsöket.





  A második alkalom után még intenzívebben éreztem a javulást, ami mostmár az előzőhöz képest több napon át is megmaradt. Nem beszélve arról, hogy -mivel most foglalkoztunk picit a nyakammal és a lapockámmal is - a fejem is sokkal tisztább lett. Sajnos a mai napig küzdök még a pánikbetegség utóhatásaként fejtompasággal és összeszedetlenséggel, ami most néhány napra teljesen semmivé foszlott. Összeszedett voltam, tettre kész, vidám és nagyon pörögtem. Még a párom is megjegyezte, hogy olyan, mintha egy új ember lennék. Imádtam ezt az érzést! Persze ez a helyzet is csak pár napig tartott, de már tudom, hogy megvan erre is a megoldás és ha folytatom 12 alkalomig akkor minden teljesen és tökéletesen helyreáll az életemben és a testemben. Nagyon rég nem kaptam már ennyire intenzív és reménykeltő élményt!






  A következő kezelés előtt viszont megtapasztalhattam azt is, hogy mennyit javult a menstruációs görcsös helyzet. Korábban 5-6 napig is görcsöltem és mint említettem néha napi 3 görcsoldó is kellett ennek a kordában tartásához. Most, bár a görcsoldók mennyisége nem csökkent a fájdalmas napok száma igen. 6- ról 4 napra és valahogy mentálisan is könnyebben viseltem a fájdalmas napokat. Nem roskadtam magamba és nem lett teljes világvége hangulatom. A görcsölés központi fájdalma is áthelyeződött máshová és valamivel tompább is lett.






  A harmadik alkalomra viszonylag későn került sor a sok munkám miatt, de alig vártam már.
Ebben már volt egy kis köpölyözés is és pár igen fájó, kellemetlen pillanat is, amikor a nagyon letapadt izmokkal próbáltunk dolgozni. A kezelés végén pedig összehasonlítottuk az aznapi és a legelőször készült fotókat. Hát, volt különbség bőven. Utólag nézve láttam csak, hogy valahogy az egész testem furán el volt csavarodva és (valószínű a táskától) az egyik vállam picit feljebb volt, mint a másik. De minden nagyon  sokat javult.

   Ebben a hónapban pedig a görcsölésem is nagyon komolyan lecsökkent. 3 nap és a görcsoldó mennyiségből is vissza tudtam venni. Csak napi 1 kellett! Azért ez óriási eredmény szerintem!



   Szóval csajok, ha hasonló gondokkal küzdötök vagy fáj valamitek, esetleg nagyon sokat ültök a munkátok miatt, akkor akár megelőző jelleggel is felkereshetitek Balázst. Én garanciát vállalok a munkájára, mert tényleg zseniális amit csinál!

Győződjetek meg róla magatok is!



Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!
 




Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,