Ugrás a fő tartalomra

Ékszer trendek 2018-ban

   Korábban már átnéztük az év legtutibb ruhatrendjeit, most pedig következzenek az ékszerek.
Lesz itt minden: átlátszó kiegészítők, 80-as évek feeling és diszkó díva vonal is.





1. Plasztik sikk

   Ahogy a korábbi ruhás bejegyzésemben is említettem, divat lesz a plasztik, így megjelenik majd a ruhákon és a kiegészítőkben is. A  Chanel divatház egyenesen az új gyémántnak nevezi ezt az átlátszó anyagot.





2.  Fesztiválra fel!

   Szerintem ezt a trendet nem is igazán a tervezők találták ki, inkább az élet generálta, hiszen a gyakorlott fesztiválozók évek óta gyűjtögetik a csuklójukon a fesztiválos karszalagokat és belépőket.  Viszont idén e mellett a nyakba akasztható belépőkártyák is igazi, divatos kiegészítőnek számítanak. Mondjuk ez érdekes számomra....



 képek forrása: https://www.facebook.com/tommyhilfiger/



3.  Gyümölcsbe borulnak az ékszerek

   Már nem csak a ruhákon hódítanak a különböző gyümölcsös motívumok, hanem az ékszereken is! Szóval teljesen normális, ha te egy banánnal a füledben és egy citrommal a nyakadban sétálgatsz majd az utcán. :D





4. Állatias ösztönök

   Az állatminta nálam örök trendnek számít, legyen szó leopárd- vagy pitonmintáról. Idén viszont valami másról van szó. Hatalmas jaguárok, színpompás papagájok és romantikus pillangók díszítik majd feltűnő nyakláncainkat.

kép forrása: https://www.facebook.com/bottegaveneta/




5. Visszatér a bross

   Számomra a bross, mindig is egy klasszikus, dívás kiegészítőnek számított és alig vártam, hogy újra divatba jöjjön. Már tavaly beszereztem kettőt a Rossetti Bizsutól. Egy különleges formájút, középen gyönggyel és egy érdekes, biztosítótű alakút is. De azt hiszem kell még egy feltűnően nagy is és pár egyszerűbb, klasszikus fazon is, mert idén mindegyik nyerő lesz.





6. Minél több, annál jobb

  A Dior és a Saint Laurent is a halmozásra szavaz. Minél több nyakláncot viselsz annál jobb. A sok-sok vékony lánc minden szettet feldob. Más divatcégek még ennél is messzebbre mentek és vaskos, egymást ütő darabokat raktak modelljeik nyakába.





7. Zavarba ejtő különbségek

   Egy korábbi outfitemben már mutattam nektek egy felemás fülbevalót és akkor biztattalak is titeket a további kísérletezésekre, és a teljesen különböző fülbevalók összekombinálására. Most sem tudok egyebet mondani. Variáljatok, párosítsatok össze teljesen meghökkentő darabokat, merjetek bátrak lenni, mert idén a felemás fülbevalóknál nincs nagyobb ékszertrend!





8. Tiszta Hawaii

   Lehet kicsit meghökkentő lesz, de teljesen passzol a nyaralós szezonhoz, a hawaii virágfüzér, ami várhatóan a nyár kezdetével robban be igazán a köztudatba. A fesztiválokon biztos találkozunk majd pár ilyennel, de nekem annyira csiklandozza a fantáziámat, hogy azt hiszem, meg fogom próbálni belekombinálni pár hétköznapi, nyári szettembe is.


kép forrása: https://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2018-menswear/michael-kors-collection



9.  Az XXL a nyerő

   Ez az év tényleg a dívás dolgok éve lesz, mondom én. Hódítanak majd a vállig vagy az alá érő, hosszú fülbevalók is. Alkalmi szettekhez csodásan passzolnak majd ezek az XXL-es fazonok.


kép forrása: https://www.vogue.com/article/most-memorable-runway-jewelry-of-2016



10. Kifinomult gyöngy

   Örök divat az ízléses gyöngysor, a gyöngyös fülbevaló és az egy- vagy többsoros gyöngykarkötő. Idén viszont a megszokottnál is nagyobb előnyben részesíthetjük majd ezeket a finom darabokat.





11. Diszkó díva újratöltve

   A meglepő, látványos és extra csillogó diszkógömb forma is feltűnik a fülbevalók háza táján.
Ha igazak a híresztelések, akkor hamarosan a Zara és a H&M kínálatában is találkozhatunk majd velük.


kép forrása: http://www.hawtcelebs.com/gigi-hadid-at-isabel-marant-fashion-show-in-paris-09282017/


12.  80'-as évek

   A 80'-as évek hangulatát idézik a Saint Laurent és a Chloé kifutóján látott vaskos, feltűnő ékszerek, amik különösen most, az év első felében hódítanak majd.




13. Barokkos látványvilág

  Túldíszített nyakláncok és hatalmas köves fülbevalók, melyektől mi is hercegnőnek érezhetjük magunkat. E szerint a trend szerint, minél díszesebb egy ékszer és minél királynőibb, annál jobb. Ezekkel a szépségekkel egy szürke hétköznapot is fenségesség tudunk majd tenni.




+1

  Plusz egynek hoztam egy különleges és számomra kissé elborzasztó trendet, amit szerintem tuti senki nem fog hordani, de gondoltam megmutatom érdekességképp. Ez pedig nem más, mint a fura ékszerek, fura helyeken trend. Legalábbis én így neveztem el. Állkapocsláncok, orr és szájékszerek bizarr avantgard vonala ez, amit sehová se tudok tenni. Mondjuk a Gucci állkapocsláncát még megértem. Ez amolyan egyenjogúság lehet. Ha a pasiknál úgyis divat a szakáll, hát legyen a nőknek is ékszerből! :D


kép forrása: http://www.glamourmagazine.co.uk/article/gucci-crystal-beard


  Nektek melyik trend lesz idén a kedvencetek?


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,