2017. november 20., hétfő

OUTFIT: Utcai sikk alapdarabokból

  Szerintem legalább egymilliószor hallottátok már tőlem, hogy a jó gardróbban 80%-nyi egyszerű, mindennel jól kombiálható ruhadarab van és csak 20% a különleges, extra darab. Manapság viszont nagyon nehéz ezeket az egyszerű pólókat, pulcsikat és nadrágokat beszerezni. Minden agyon van díszítve mindenféle mintával, flitterrel, strasszal, sőt valamikor mindez egyszerre kerül rá egy ruhára. Ezért ha meglátok valami egyszerűt, ami még csinos is akkor nem habozom, azonnal lecsapok rá. Így volt ez a mai szettemben látható pulcsival is. Amikor ráakadtam a Bonprix weáruházában azonnal nyomtam is a rendelés gombot. Csinos fazon, picit megfűszerezve egy leheletnyi csillogással. Ez az ami kell nekem. El tudtam volna képzelni egy military szettben, néhány hosszú arany színű nyaklánccal, esetleg egy bundás csizis, fülvédős téli összeállításban is vagy egy letisztult, egyszerű streetstyle szettben. Végül ez utóbbit állítottam össze nektek, mert azt hiszen én így fogom a leggyakrabban viselni ezt a pulcsit.
   Mivel a felső hosszított én fekete leggingset választottam hozzá és szintén fekete hosszú, magassarkú csizmát. A hozzám hasonló alacsony lányoknak mondom főként, hogy a hosszú felsőt soha ne próbáljátok meg lapos cipővel felvenni, mert borzasztóan összenyomja az alakot és még kisebbnek tűntök majd benne. Ha hosszú felső akkor csakis a magassarkú lehet a jó választás!
Én ezt a csizit már 2 éve nyúzom és imádom. Csini és annyira kényelmes, hogy világból ki tudnék benne sétálni.
   Ősszel mindig a sötétebb színek felé orientálódik az ember, ez megmutatkozik az ékszer választásomban is. Többsoros, bőr és lánc kombinációjából álló nyaklánccal és egy izgalmas felemás fülbevalóval egészítettem ki a szettem. Az ilyen fülbevalók egyébként most nagy trendnek számítanak, így sok helyen lehet beszerezni őket. De ha bátor vagy kísérletezhetsz a már meglévő fülbevalóiddal is! Variáld össze őket tetszés szerint. Lehet egy rövid - egy hosszú, egy tollas- egy láncos.... csak a fantáziád szabhat határt a végtelen lehetőségeknek.  Végül az egész szettet megkoronáztam egy rojtos táskával, ami szerintem tök jól passzol a vagány kiegészítőkhöz, egy cicás napszemcsivel ami nagyon csajossá teszi az egész megjelenést és természetesen egy kabáttal, ami ezekben a hideg napokban már alapkelléknek számít.
Felső: Bonprix

Csizma: Deichmann

Leggings: New Yorker

Ékszerek: Rossetti Bizsu