Ugrás a fő tartalomra

2018 legmenőbb trendjei

    Az üzletekben már javában tartanak a januári leárazások, így azt hiszem ideje alaposan átnéznünk 2018 legnagyobb trendjeit, hogyha alkalmunk adódik, be tudjuk szerezni őket a nagy akciók keretében.



   Először is rosszt hírt kell közölnöm a csőnadrág rajongókkal: nagy valószínűséggel ugyanis a szekrény mélyére kell majd száműzniük ezt a ruhadarabot. Helyette a trapéz szárú fazonok kerülnek előtérbe, aminek én személy szerint nagyon örülök. Imádom a trapéz fazont, mert sokkal csinosabb alakot kölcsönöz a nőknek. Egyetlen nadrágban sem érzem, annyira hosszúnak és vékonynak a combjaimat és olyan formásnak a popsimat, mint egy szuper trapéz farmerben. Persze, nem kell azonnal az extra bő, retró fazonokra gondolni. Akadnak finomabb változatok is belőle.





   A januári hideg elől mindenki a puha, meleg kardigánok és szőrmés kabátok ölelésébe menekül. Azt hiszem ez természetes dolog, hisz senki nem szeret vacogó foggal toporogni a villamosmegállóban.
Idén viszont mind a kardigánok, mind a kabátok esetében a hosszú lesz a nyerő. Ezt azt hiszem a derekunk külön örömmel fogja fogadni.
Nyáron, pedig a szintén hosszú kimonók fogják felváltani őket.









  Visszatérve a hosszú pulcsikra, jellemző lesz náluk és később a szoknyákon is a felsliccelés, ami szerintem minden ruhadarabot nagyon nőiessé tesz.








  A nagy, feltűnő márkalogóval ellátott pólók, pedig elengedhetetlen kellékei lesznek a farmeres- sportcipős összeállításainknak.


 


   Bár nekem nem igazán a kedvenceim, mert hülyén érzem magam bennük, de visszatérnek a magas derekú farmerek is, ami várható volt az után, hogy tavaly a szintén magas derekú szoknyák már bejöttek a divatba. Érdekes módon ezekkel, nincs semmi bajom, sőt kifejezetten imádom őket, mert isteni homokóra alakot kölcsönöznek mindenkinek.






   A tavaly már szintén debütált cipőből kilógó necc zoknik megmaradnak ebben az évben is, de társulnak hozzájuk a többiek is, így divatos lesz a cipőből kilógatva hordani a mintás, a csillogó, a fodros és az összes többi létező változatot is.




   Új anyagként jelenik meg a plasztik,  amivel szinte mindenhol találkozhatunk majd. Cipőkön, ruhákon, sőt komplett ékszerszettek és táskák is léteznek már ebből a számomra kicsit fura anyagból.
A divatguruk mindenesetre már felkapták a trendet, én pedig barátkozom még kicsit a gondolattal, aztán meglátjuk, hogy meg tudom-e emészteni vagy sem.






    Kis kövek, nagy kövek, gyöngyök. Sőt, akár mind együtt, egy finom, hegyes orrú cipő elején vagy akár az egészen...
Röviden: a kövekkel és gyöngyökkel dekorált magassarkúkkal idén nem lőhetünk mellé!




képe forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug/





Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü