2018. január 15., hétfő

2018 legmenőbb trendjei

    Az üzletekben már javában tartanak a januári leárazások, így azt hiszem ideje alaposan átnéznünk 2018 legnagyobb trendjeit, hogyha alkalmunk adódik, be tudjuk szerezni őket a nagy akciók keretében.   Először is rosszt hírt kell közölnöm a csőnadrág rajongókkal: nagy valószínűséggel ugyanis a szekrény mélyére kell majd száműzniük ezt a ruhadarabot. Helyette a trapéz szárú fazonok kerülnek előtérbe, aminek én személy szerint nagyon örülök. Imádom a trapéz fazont, mert sokkal csinosabb alakot kölcsönöz a nőknek. Egyetlen nadrágban sem érzem, annyira hosszúnak és vékonynak a combjaimat és olyan formásnak a popsimat, mint egy szuper trapéz farmerben. Persze, nem kell azonnal az extra bő, retró fazonokra gondolni. Akadnak finomabb változatok is belőle.

   A januári hideg elől mindenki a puha, meleg kardigánok és szőrmés kabátok ölelésébe menekül. Azt hiszem ez természetes dolog, hisz senki nem szeret vacogó foggal toporogni a villamosmegállóban.
Idén viszont mind a kardigánok, mind a kabátok esetében a hosszú lesz a nyerő. Ezt azt hiszem a derekunk külön örömmel fogja fogadni.
Nyáron, pedig a szintén hosszú kimonók fogják felváltani őket.

  Visszatérve a hosszú pulcsikra, jellemző lesz náluk és később a szoknyákon is a felsliccelés, ami szerintem minden ruhadarabot nagyon nőiessé tesz.
  A nagy, feltűnő márkalogóval ellátott pólók, pedig elengedhetetlen kellékei lesznek a farmeres- sportcipős összeállításainknak.


 


   Bár nekem nem igazán a kedvenceim, mert hülyén érzem magam bennük, de visszatérnek a magas derekú farmerek is, ami várható volt az után, hogy tavaly a szintén magas derekú szoknyák már bejöttek a divatba. Érdekes módon ezekkel, nincs semmi bajom, sőt kifejezetten imádom őket, mert isteni homokóra alakot kölcsönöznek mindenkinek.


   A tavaly már szintén debütált cipőből kilógó necc zoknik megmaradnak ebben az évben is, de társulnak hozzájuk a többiek is, így divatos lesz a cipőből kilógatva hordani a mintás, a csillogó, a fodros és az összes többi létező változatot is.
   Új anyagként jelenik meg a plasztik,  amivel szinte mindenhol találkozhatunk majd. Cipőkön, ruhákon, sőt komplett ékszerszettek és táskák is léteznek már ebből a számomra kicsit fura anyagból.
A divatguruk mindenesetre már felkapták a trendet, én pedig barátkozom még kicsit a gondolattal, aztán meglátjuk, hogy meg tudom-e emészteni vagy sem.


    Kis kövek, nagy kövek, gyöngyök. Sőt, akár mind együtt, egy finom, hegyes orrú cipő elején vagy akár az egészen...
Röviden: a kövekkel és gyöngyökkel dekorált magassarkúkkal idén nem lőhetünk mellé!
képe forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug/