Ugrás a fő tartalomra

Teszt: Vichy Teint Ideal alapozó

    Még hónap elején jutottam hozzá 2 tasak Teint Ideal alapozó mintához a fluid változatból, aminek nagyon, de nagyon örültem, hiszen imádom a Vichy termékeit. Ez az egyik olyan márka, amelynek kivétel nélkül minden készítményét nagyon hatásosnak tartom.





   Éppen ezért nagy lelkesedéssel vágtam bele a tesztelésébe. Felbontás után ami először feltűnik az embernek, az az alapozó állaga, ami sokkal folyékonyabb és könnyedebb. mint eddig bármelyik alapozó, amit próbáltam. Ezen tulajdonsága egyébként annak köszönhető, hogy a termék teljes mértékben víz alapú. Nem nehezíti el a bőrt és mivel nagyon könnyen eloszlatható szerintem kevesebb is kell belőle, mint bármelyik más társából.

   Felkenve egy láthatatlan fátylat képez a bőrön, gyönyörűen egységesíti és frissíti azt. Azt is megfigyeltem, hogy bár a pattanásokat nem tünteti el teljesen úgy, mint amikor mi neki esünk egynek és jó alaposan "levakoljuk". de megszünteti a pirosas színét és teljesen beolvasztja a környezetébe. Ha megfigyeled látszani még látszik, de mégsem olyan szembetűnő.


   Ráadásul a hatása nagyon hosszan tart. Ha reggel felkened, estig garantált a hibátlan arcbőr!





   Én teljesen beleszerettem ebbe az alapozó csodába és elhatároztam, hogy mindenképpen beszerzek magamnak egyet.
Ez a két kis minta amit az elmúlt másfél -2 hétben elhasználtam sokszor jó kedvre derített egy -egy motiválatlan vagy nyomott reggelen.
Mindenki ismeri azt az érzést, amikor felkel, belenéz a tükörbe és rájön, hogy rémesen néz ki. A fakó és nyúzott bőr nem túl szívderítő napindító látványnak. Ilyenkor aztán jöhet a korrektor, az alapozó, aztán egy kiló púder és még mindig úgy érezzük, hogy nem az igazi az, amit a tükörben látunk.





   De Teint Ideal megváltoztatja ezt a reggeli rémálmot. Csak felkenem és azonnal egy üde, kipihent  és ragyogó nőt varázsol belőlem. Ezek után már jobban van kedve az embernek elkészíteni egy szép szemsminket és egy csini frizurát is.


   Szóval én azt mondom, hogy ez a cucc egy kisebb  fajta csoda, ami nem csak a bőrünket, de az önbizalmunkat is javítja. Bár az ára elég borsos, nagyjából 6000-6500 forint között van, de úgy gondolom, hogy minden cseppjéért megéri fizetni.





Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,