Ugrás a fő tartalomra

OUTFIT: Őszi séta

   Az elmúlt pár évben nagyon megszerettem az őszt. Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ez az évszak egyszer majd örömmel, izgatottsággal és meghittséggel fog eltölteni. Pedig így van.
Az ősz egy nagyon különleges időszaka az évnek. A fák színesek, az idő picit csípős, mégis kellemes és izgatottság és várakozás van a levegőben.
Bár sokat esik az eső és hamar sötétedik, mégis mindenért kárpótolnak a meleg takarók, a puha zoknik, a forró italok, az almás pite illata a levegőben és a gyertyák meghittséget sugárzó fénye.

  Napsütéses napokon szeretek a természetben sétálni kéz a kézben a szerelmemmel és gesztenyét meg faleveleket gyűjteni, amiket aztán felhasználhatok az őszi lakásdekorációhoz.


  Ilyenkor napközben még elég kellemes az idő, így nem kell kabátot venni, elég egy vastag pulcsi, egy sál, amit ha hűl az idő akár poncsóként is magunkra teríthetünk,egy vastag nadrág és egy kényelmes cipő.



   Én ehhez a sétához, most egy hosszú szőrű pulcsit választottam, mert szerintem ezek még a kötötteknél is jobban tartják a meleget, ráadásul különleges anyagukkal visznek némi extrát a szettünkbe.





   A pulcsihoz fekete bélelt nadrágot társítottam, amire még tavaly előtt beszélt rá Anyukám és azóta oszlopos darabja lett a téli ruhatáramnak, hisz annyira meleg, hogy még a leghidegebb napokon sem kell harisnyát vennem alá.



    Hogy ne legyen túl ünnepélyes ez a fekete- fehér szett, az egészet feldobtam egy igazai őszi hangulatú sállal és egy hozzá passzoló kis hátizsákkal, ami az elmúlt pár hónapban hatalmas sláger lett. Én is vágytam egy ilyenre az első perctől, de csak mostanra sikerült megtalálnom a tökéletest, ami minden szempontból megfelel az elképzeléseimnek.



   Mivel erdei sétáról van szó az ékszereket nem vittem túlzásba. Pici fülbevaló és diszkrét karkötők. Bár a bal kezemen lévő csuklómalát nem kifejezetten ehhez a szetthez vettem fel, de szuperül passzol a szintén piros, lakatos Uno de 50 . Aki szemfüles, az észrevehette, hogy hónapok óta hordom ezt a malát. Pontosan azóta, amióta a Zalaszántói sztupánál jártam. Ott vettem és azóta is folyamatosan rajtam van és rajtam is lesz mindig, mert emlékeztet a fantasztikus élményre, valamint arra, hogy ki vagyok, honnan jöttem és hová tartok. Szóval sokszor fogtok még találkozni vele a különböző fotóimon.

















Pulóver: Bonprix

Fülbevaló: Swarovski

Karkötő: Uno de 50




























Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,