Ugrás a fő tartalomra

The Body Shop: Virgin Mojito

   Baromira tudom mostanában irigyelni az iskolásokat, hiszen maximálisan kihasználhatják a nyarat, hála az iskolai szünetnek.
Én bezzeg csak kapkodok ide-oda, hogy mindenre jusson időm. Bejegyzéseket kellene írni, új helyeket, termékeket tesztelni, de jó lenne még kijutni a strandra is valamikor és a barátaimmal is találkozni. Ebből a végén az lesz, hogy csak tolom, tolom  a bejegyzések megírását, hol pedig a szabadidős programokat és az életem egy óriási káosszá válik. De fogok erre is írni egy táblázatot, mert nekem mindenre van egy táblázatom :)

    Aztán jött ez az óriási "pokolvihar" jégesővel meg mindennel és én beszorultam a lakásba. Ezért úgy gondoltam, hogy itt az ideje leülni a kedvenc borom társaságában és megírni az élménybeszámolót a múlt heti The Body Shop Mojito partyról, amire pénteken az Allee-ban került sor.





   Már előző este izgatottan készültem a rendezvényre és végigpörgettem a szekrényem összes ruháját, hogy mit is vegyek fel. De természetesen rá kellett jönnöm, hogy mint minden nőnek nekem sincs egy göncöm se amit felvegyek. :)     Aztán nagy nehezen mégis csak megtaláltam a megfelelő darabokat.

   Másnap kész kis listával mentem oda, hogy mit is szeretnék megnézni és miből szeretnék bevásárolni.

   A bejáratban máris egy isteni mojito koktéllal leptek meg, ami kifejezetten jól esett a nagy hőségben. A jeges itallal a kezemben pedig máris belevetettem magam az új limitált kiadásos kollekció tanulmányozásába.





   Elsőre- mint rám jellemzően mindennek - az illatát teszteltem le, ami nagyon meggyőző volt. Kellemesen savanykás, de erőteljesen érezni benne a menta összehasonlíthatatlanul üdítő illatát. Ideális azoknak, akik hozzám hasonlóan a citrusos illatokat részesítik előnyben a forró nyári napokon. A kollekcióban található puha bőrt eredményező testvaj,  body sorbet,  testradír,  tusfürdő és illatkoktél. E mellett pedig elérhetőek csomagok is, mint pl. a Happy Hour Collection amihez a testvaj, a tusfürdő, a testradír és a mini zuhanypamacs mellett egy ajándék shaker is jár amivel zseniális koktélokat keverhetünk otthon.







  Visszatérve a rendezvényre, nagyon jól éreztem magam, köszönhetően a sok sok mosolygós arcnak és a még több kedves embernek akikkel megismerkedhettem. Így élményekkel és zsákmányokkal megpakolva indulhattam haza az új Virgin Mojito tusfürdőm tesztelésére.








   Amit szerintem Ti is azonnal érezni fogtok az az, hogy ez nem egy kifejezettem fürdésre való illat. Nekem már az első szippantáskor egy frissítő, hűs zuhany jutott róla az eszembe. Így is próbáltam ki.
Megnyitottam a zuhanyt és átadtam magam a zseniális illatnak. Mintha egy őrjítő mojitos tornádó kellős közepére kerültem volna. Az aroma teljesen körbevett és felpezsdítette testem minden sejtjét.





   Mára pedig a tökéletes reggeleim részévé vált ez a termék. Ébredés, 3 perces jóga az ágy mellett aztán egy kiadós futás a még kellemesen hűs levegőben, egy gyors zuhany a Virgin Mojitoval és egy kiadós, egészséges reggeli.
Ezek után pedig jöhet bármilyen akadály én már mosolyogva veszem.


   Olyannyira megragadott ez az illat, hogy szeretném beszerezni és tesztelni az illatkoktélt is, mert jó lenne magamon érezni egész nap ezt a pezsdítő aromát.



   Ugorjatok be Ti is a The Body Shop üzleteibe egy kis tesztre, hátha rátok is akkora hatással lesz ez a termékcsalád, mint rám!

















Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,