Ismét egy húsvéti tippel állok elő. Most egy igazán különleges csokitojást fogunk elkészíteni.
Egy kis csokoládéra ( én erre a célra tortabevonót szoktam használni, mert az jobban olvad), néhány kifújt tojásra és egy habzsákra lesz szükség. A tojások belsejének eltávolításakor a héjon a szokásosnál nagyobb lyukat csináljuk.
Olvasszuk meg a csokit, majd töltsük a habzsákba. Ha nincs otthon ilyenünk, akkor megteszi egy nylon zacskó is aminek egy pici lyukat vágunk az egyik sarkán.
Most pedig nyomjuk a csokit az üres tojáshéjakba.
Ez után két választásunk lehet. Ha tömör csokitojást akarunk, akkor nincs már több teendők, mint, hogy várjuk a megkeményedést. Ha üregeset akarunk, akkor viszont csorgassuk vissza a fölösleget a tálba.
Fogyasztás előtt, ha lehámozzuk a héjat, ilyen gyönyörű tojáskákat kapunk.
Remélem tetszett az ötlet! Jó alkotást!
Egy kis csokoládéra ( én erre a célra tortabevonót szoktam használni, mert az jobban olvad), néhány kifújt tojásra és egy habzsákra lesz szükség. A tojások belsejének eltávolításakor a héjon a szokásosnál nagyobb lyukat csináljuk.
Olvasszuk meg a csokit, majd töltsük a habzsákba. Ha nincs otthon ilyenünk, akkor megteszi egy nylon zacskó is aminek egy pici lyukat vágunk az egyik sarkán.
Most pedig nyomjuk a csokit az üres tojáshéjakba.
Ez után két választásunk lehet. Ha tömör csokitojást akarunk, akkor nincs már több teendők, mint, hogy várjuk a megkeményedést. Ha üregeset akarunk, akkor viszont csorgassuk vissza a fölösleget a tálba.
Fogyasztás előtt, ha lehámozzuk a héjat, ilyen gyönyörű tojáskákat kapunk.
Remélem tetszett az ötlet! Jó alkotást!