Ugrás a fő tartalomra

Fitt a nyár! 2017 élménybeszámoló

   Egy év alatt már nagyjából az összes létező Rubint Réka tornát unalomig nyomtam, így másfél hónappal ezelőtt elérkezettnek láttam az időt, hogy újabb kutatásba kezdjek és megpróbáljak új Alakreform videókat felfedezni a youtube-on. Találtam is kettőt. Az egyik a Fitt a nyár!-on a másik pedig a Fitt az ősz!-ön készült. Beletekergettem és szinte azonnal eldöntöttem, hogy ezentúl ezeket fogom használni, mert pörgősek voltak ,tele szuper zenékkel. Onnantól heti 3x vettem elő valamelyik videót és csináltam végig a rajta lévő 60 perces tornákat és minél többször csináltam annál jobban éreztem, hogy ott kell lennem a következő ilyen rendezvényen. Így szinte a meghirdetés pillanatában lecsaptam két elővételes jegyre, egyre a páromnak, egyre pedig magamnak. Idén 850 Ft-os és 1200 Ft-os jegyárak voltak. Az előbbi sima belépő a rendezvényre, az utóbbi belépő és 2 órás uszodajegy a MOM Sport uszodájába. Mivel a kettő között csak pár száz forint volt a különbség, így szerintem érdemesebb volt az uszodajegyeset választani. Bármilyen szempontból is nézem az érte meg a legjobban, ráadásul egy áttornázott nap után mindenkinek jól esik egy kis pihi a medencében és 1-2 kör frissítő szauna.






  Az esemény maga vasárnap 9-kor kezdődött. de mi a párommal csak 11:30 körül érkeztünk. Úgy gondoltam ráérünk, mert amúgy sem terveztem végigtornázni az egész napot. Már egy tornát is elég nagy kihívásnak éreztem, főleg úgy, hogy mióta pánikbeteg lettem, a heti párszori futásokat leszámítva, most sportoltam először az otthonomon kívül. Volt bennem némi félsz, de elhatároztam, hogy ha mást nem is, de az Alakreformot, amiért igazából jöttem mindenképpen végig fogom csinálni, lesz ami lesz.

  Érkezés után gyorsan megcsináltuk a "kötelező" becsekkeket, amiért bent egyébként szuperhasznos, hétköznapi gyors bevásárláshoz való textiltáskákat kaptunk. Regisztráció után pedig még egy üveg Jana vitaminvizzel is meglepték az érkezőket.




   Bent aztán körbejártuk a kiállítókat. Volt itt kávé és tea a Dilmah jóvoltából, friss ropogós almák, ha valaki megéhezne két edzés között, a Scitec proteinfagyival, protein italokkal és szuper termékmintákkal várta az érdeklődőket, de ki lehetett próbálni a mostanában nagy népszerűségnek örvendő infratrainert is. Én már nagyon régen szemeztem vele, de most ez a rövidke tekerés amiben részem lehetett még jobban felkeltette az érdeklődésem, így a következő hónapokban mindenképpen befizetek valahol egy 50 percesre. Nem is az alakformálás része miatt, inkább a méregtelenítő hatása az ami igazán érdekel.





   A nap közepére szinte teljesen megtelt  MOM Sport. Jó volt látni, ennyi egészségtudatos és mosolygós embert. Napjainkban, mikor sajnos az emberi lustaság egyre nagyobb méreteket ölt felüdülés elmenni egy -egy ilyen rendezvényre, ahol láthatjuk, hogy vannak még magukkal törődő, elszánt emberek akik nap, mint nap tesznek valamit az egészségükért.
Engem annyira megragadott ez a hangulat, hogy szakítva a félelmeimmel beálltam Hídvégi Andrea táncos Euphoria edzésének második felére. Izgalmas volt látni és kipróbálni, hogy a nagy szerelmemet a táncot hogyan lehet formabontóan aerobikos formába önteni.

kép forrása: https://www.facebook.com/wellnesscafemag/?fref=ts


  Fél 3-kor én már totális izgalomban voltam a közelgő Alakreform edzés miatt. Nagy mázlimra sikerült az első sorban helyet szereznem, amire még álmomban sem számítottam volna, de borzasztóan boldog voltam tőle.
Elképesztő élmény volt végre élőben is élvezni az Alakreform edzés őrületes hangulatát, amit eddig csak a közösségi oldalakra feltöltött rövidke videókból ismertem. A zene és a tömeg lelkesedése úgy húzott magával, hogy pillanatok alatt elröppent az a 70 perc. Mert ugye ráhúztunk egy kicsit. Nem is lenne igazi Réka torna, ha beleférnénk a megadott időbe.
Először nagyon tartottam tőle, hogy a lelkesedés miatt túl nagy erőbedobással vágok majd neki az edzésnek és hamar ki fogok fulladni, de annyira jól bírtam, hogy a nyújtáskor rendesen sajnáltam, hogy vége van, mert én még csináltam volna tovább.

kép forrása: https://www.facebook.com/rubintreka/?fref=ts


   Arra is jó volt ez a rendezvény, hogy összemérjem magam másokkal és nagyjából belőhessem, hogy milyen edzettségi szinten vagyok más lányokhoz képest, mert lássuk be eddig nem volt túl sok alkalmam rá. Egy éve nyomom egyedül, a lakásban a tornát,így még csak halvány sejtésem sem volt róla, hogy milyen jó formában vagyok. Merem állítani, hogy az élmezőnyben voltam, mert legalább annyira jól bírtam, mint a mellettem tornázó rutinos Alakreform táborozók. Ez azért adott egy kis önbizalmat és lelkesedést, amitől azóta is extra erőbedobással edzem végig a 60 vagy 90 perceket.

  A rendezvény végén pedig teljesül egy újabb álmom: összejött a közös kép Rékával és Rellával!
Szóval szuper volt ez a Fitt a nyár!. Nem bántam meg egy percig sem, hogy elmentem rá és tuti ott leszek az őszin is. Már alig várom!

https://www.facebook.com/rubintreka/?fref=ts


  Ha pedig még jobban átéreznétek az ottani hangulatot akkor lessetek rá a videómra is:



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,