Ugrás a fő tartalomra

Kreativátor- Tervezz egyedi pólót!

  Pár napja már találkozhattatok a facebook oldalon illetve az instagramon a Kreativátor segítségével elkészült egyedi tervezésű pólómmal és párnámmal. Régi vágyam volt már, hogy egyszer Premium Barbie logós termékeket tarthassak a kezemben. El sem hiszem, hogy ez ilyen hamar és ilyen egyszerűen megvalósult! Van abban valami végtelenül lelkesítő és motiváló amikor először szembesülsz a képzeletedben megalkotott minta textilre nyomtatott változatával. Boldogság árad szét az ereidben, a testedben és érzed, hogy ezt felvéve már semmiképp sem leszel az a szürke tucatember, egy a sok közül, mert EGYEDIVÉ váltál.
Kívánom mindenkinek, hogy élje át ezt az érzést és tapasztalja meg mekkora ereje van a kreativitásnak. Nem baj, ha nem vágysz tervezői babérokra és nem foglalkoztat különösebben a divattervezés, de szerintem egy saját elképzelés alapján készült tárgya vagy felsője mindenkinek kellene, hogy legyen. Hogy miért? Mert az egyediség lelkesít, önbizalmat ad és boldoggá tesz.

  Ha Nektek is régóta motoszkál már a fejetekben egy minta és azt végre készek vagytok kézzel fogható formába "önteni", akkor mindenképpen látogassatok el a http://kreativator.eu/hu/ oldalra, ahol ezt roppant egyszerűen megtehetitek.





  Választhattok pólót, pulcsit, bögrét, telefontokot vagy bármi mást a rengeteg kategória közül és már indulhat is a tervezés!
Bevallom, nekem elég nagy fejtörést okozott, hogy ebből a hatalmas választékból kiválasszak még valamit a póló mellé. Minél tovább keresgéltem annál bizonytalanabb lettem. Először csak a telótok és a párna között vacilláltam, de aztán rátaláltam a törölközőre, aztán a plüss figurára és teljesen elvesztem. Azt hiszem egyetlen nyomtatással foglalkozó helyen sem láttam még ennyi lehetőséget.....

  Az is nagyon tetszett, hogy aktívan részt vehettem a tervezésben  és nem az volt, hogy bemegyek egy üzletbe, megmondom, hogy erre a pólóra ide meg ide, ezt meg ezt a mintát akarom és vagy megértettük egymást az eladóval vagy kapok majd egy olyan felsőt, mi nem igazán tükrözi az én elképzeléseimet. Itt én magam méretezhetem és helyezhetem oda mintát, ahová akarom, így biztosan azt kapom, amit elképzeltem. Ráadásul ha nincs saját ötletem, válogathatok az előre elkészített feliratok és minták között is.


  Megrendelés után szupergyorsan ki is szállították a csomagom, a benne lévő kincsek pedig igazán jó minőségűek lettek. Egyáltalán nem érezni rajtuk hogy a minta nyomtatva lenne, mert szinte ugyanolyan puha, mint a póló többi része.




  Nekem hatalmas élmény volt a tervezés és a végeredmény a Kreativátorral, szóval ha valami hasonló egyedi dologgal akarjátok meglepni magatokat vagy egy barátotokat, akkor bátran ajánlom őket!



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,