Ugrás a fő tartalomra

Nyári fürdőruha trendek 2015

   Elképesztően gyorsan telnek ezek a nyári napok. Szinte észre se vettem és máris elröppent a június a nélkül, hogy készítettem volna Nektek egy fürdőruha trendösszefoglalót. Ez pótolnám ma be.
Szóval ne is szaporítsuk a szót tovább, hanem vágjunk bele!


1. Pin-up

  Ez a trend már évek óta egyre nagyobb teret nyerve szivárog be a streetstyleba, ám a vízparton most először találkozunk vele. Jellemzői a magasított derekú alsók, a pánt nélküli felsőrészek, az egyrészes fürdőruhák, mintákban pedig, a pöttyös és a csíkos.
Kiegészítőnek bátran használj hozzájuk kendőt a hajba, retró formájú napszemcsiket, és persze az elmaradhatatlan vörös rúzst.
Ha pedig a büfébe tartasz csak kapj fel rá egy farmer shortot, mint egy igazi, amerikai pin-up girl!









2. Matróz mánia még mindig!

   Ezt a stílust szerintem lehetetlen megunni! Ha csak egy fürdőruhát választhatnék a nyárra, az biztos, hogy matrózos lenne.






   3. Fekete- fehér

   Ebben a trendben mindegy a minta. Lehet pöttyös, geometrikus vagy épp zebrás, a lényeg úgyis e  két klasszikus színen van.













4. Hálós anyagok

   A hálós anyagok a nyári, utcai divat mellett a parton is hódítanak. Van belőle egy és kétrészes változat, ez utóbbinál a topszerű vagy magasan záródó nyakú felsők a jellemzőek.








5. Sportos

   Egy ilyen bikiniben biztos, hogy nem kell feszengened, mert attól tartasz, hogy elcsúszik, lecsúszik vagy elmozdul. 
A sportos fürdőrucik lényege a kényelmes szabás, ami nem megy a szexisség rovására.







6. Mindenhol pántok

   Új divat az össze-vissza futó vékony vagy vastagabb pántokkal díszített bikini vagy trikini. Nekem nagyon tetszenek ezek a darabok, mert eleganciát sugallnak, de borzasztó hülyén lehet bennük lesülni, ezért viselésüket csak  rendesen lebarnult bőrűeknek ajánlom.













képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,