2015. január 30., péntek

Lush Valentin napi kollekció III.

   Elérkeztünk a Lush Valentin napi kollekcióját bemutató sorozatom utolsó részéhez. Eredetileg nem terveztem 3 részesre, de aztán annyira belelendültem az írásba, hogy alig bírtam abbahagyni. Magukkal ragadtak az illatok és megindították a fantáziámat, melynek nyomán rengeteg kellemes érzés és élmény tódult fel a bennem. Próbáltam ezek mindegyikét megosztani veletek, hogy jobban el tudjátok képzelni, milyen is lehet az éppen szóban forgó fürdőcsoda.

   Az utolsó részre két nagy kedvencet hagytam. Biztos vagyok benne, hogy Ti is imádni fogjátok őket.

Cupid's Love

   Repceolaj, kókuszolaj és maracujalé csodálatos kombinációja. Ha a szerelemnek illata lenne az biztos, hogy ilyen lenne. Egyszerre édes és kissé savanykás, de mégis nagyon, nagyon kellemes.   Ha tehetitek mindenképpen próbáljátok ki ezt a szappant. De vigyázzatok, mert amint megérzitek ezt az esszenciát, a kis Cupidó azonnal szíven talál titeket és soha többé nem akartok más szappanra még csak ránézni se.....

Love Locket

   A varázslatos fürdőgolyó, ami egycsapásra romantikussá teszi a legszürkébb hétköznap estét is.
Külsőre talán ez a kollekció legeslegszebb darabja, gyönyörű élénk színeivel és kulcsra váró szív formájával.

   A kádba ejtve pedig átélhetünk vele egy apró csodást is. A Love Loket ugyanis amellett, hogy selyemfényű rózsaszínné változtatja a vizet a pezsgés során apró konfetti szíveket is kiold magából. Így egy igazi élmény vele a fürdés és még a legrosszabbul sikerült napon is garantáltan mosolyt csal az arcunkra.
Készítettem róla nektek egy videót is, remélem tetszeni fog:

   Szóval fiúk, ha nincs ötletetek  Valentin napra, lepjétek meg a párotokat valamivel ebből a felsorolásból.
De a szingli lányoknak sem kell elkeseredniük, mert az én értelmezésem szerint a Bálint nap nem a szerelem, sokkal inkább a szeretet napja. Ajándékozzátok meg hát magatokat valamelyik Lush különlegességgel és merüljetek el a boldogság habjaiban!