Ugrás a fő tartalomra

Lush Valentin napi kollekció I.

  Nagyjából másfél hete jutottam hozzá a Lush Valentin napi kollekciójához, azóta pedig folyamatosan teszteltem, fotóztam és videóztam ezeket a fürdőcsodákat.
Most pedig megosztom veletek az összes eddig szerzett tapasztalatomat.


Heart Throb

Ez a kis tömböcske, tűzvörös színével és szívecske alakjával már ránézésre is a mindent elsöprő, lángoló szerelem érzését költözteti a szívünkbe.Aztán ha közelebbről is megnézzük rájövünk, hogy ez egy mesterien megkomponált, csodás kis sütemény. A két domborodó szívecske az omlós tészta, közötte pedig a csillámos krém, mint kívánatos eperdzsem terül szét.Amikor viszont vízbe morzsoljuk teljesen mást kapunk. Se nem szerelmet, se nem süteményt. Ha az ember belemerül a Heart Throb shea vajas habjaiba egycsapásra Tündérországban érezheti magát. A vizet (belerakott mennyiségtől függően) sötét rózsaszínre vagy pirosra festi, de a rétegek közötti apró csillámok teszik igazán különlegessé a fürdőzés élményét.
Én csak ültem a kádban és megbabonázva kavargattam kezeimmel a vizet, amiben néha megcsillant egy-egy apró csillám. Ennek a varázsos hangulatnak és a kellemes illatnak köszönhetően valóban úgy érezhetjük, hogy tündérkirálynők vagyunk csodás, ragyogó szárnyakkal.
Romantikus, gyertyafényes fürdőzésekhez is zseniális lehet ez a habfürdő, feltéve ha a párunk előtt 'kifelejtjük" a leírásból az apró csillámokat. Ha nem szólunk róla, észre sem veszik, így semmi nem állhat az illatos, közös fürdőzés útjába. :D


Unicorn Horn

   Az egyik abszolút kedvencem következik, az Unicorn Horn. Ez a csodás habfürdő már a kinézetével azonnal levett a lábamról. Nagyon színes, nagyon vidám és nagyon csajos.

 Az illata pedig csak tovább fokozta a rajongásom. Neroli- és levendulaolaj. Hm.... levendula. Imádok mindet aminek ilyen illata vagy íze van. Totális levendulafüggő vagyok.
Nemcsoda hát, hogy elvarázsolt ez a termék, aminek a nagy részét már fel is használtam, így kénytelen leszek ismét ellátogatni a Lush-ba, hogy nagy mennyiségű készleteket halmozzak fel belőle.
A mágikus egyszarvú szarva isteni nagy habokat csinál a fürdővizünkbe és segít ellazulni egy nehéz nap után.


Prince Charming

Bevallom nektek őszintén, hogy ennek a tusfürdőnek az illata elsőre nem igazán nyerte el a tetszésem. Bár szeretem a gránátalmát, de éreztem hozzá valami mellékillatot, ami furává tette nekem ezt a terméket. De aztán kipróbáltam és egycsapásra megváltozott a véleményem róla.  Ha ugyanis ez a sűrű, ínycsiklandó szirupra emlékeztető tusfürdő vízzel érintkezik, valami egészen zseniális aromát áraszt magából.
Egy forró fürdő ezzel a kis csodával, utána egy kellemes tea, pár oldal a kedvenc könyvünkből és egyesül bennünk a világbéke. Leginkább így tudnám leírni az érzést amit a Prince Charming keltett bennem.
Biztos, hogy ezentúl a relax estéim alapkelléke lesz.


És hogy mit tartalmaz még a kollekció?
Kiderül a holnapi folytatásból.....

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e