2015. január 28., szerda

Lush Valentin napi kollekció I.

  Nagyjából másfél hete jutottam hozzá a Lush Valentin napi kollekciójához, azóta pedig folyamatosan teszteltem, fotóztam és videóztam ezeket a fürdőcsodákat.
Most pedig megosztom veletek az összes eddig szerzett tapasztalatomat.


Heart Throb

Ez a kis tömböcske, tűzvörös színével és szívecske alakjával már ránézésre is a mindent elsöprő, lángoló szerelem érzését költözteti a szívünkbe.Aztán ha közelebbről is megnézzük rájövünk, hogy ez egy mesterien megkomponált, csodás kis sütemény. A két domborodó szívecske az omlós tészta, közötte pedig a csillámos krém, mint kívánatos eperdzsem terül szét.Amikor viszont vízbe morzsoljuk teljesen mást kapunk. Se nem szerelmet, se nem süteményt. Ha az ember belemerül a Heart Throb shea vajas habjaiba egycsapásra Tündérországban érezheti magát. A vizet (belerakott mennyiségtől függően) sötét rózsaszínre vagy pirosra festi, de a rétegek közötti apró csillámok teszik igazán különlegessé a fürdőzés élményét.
Én csak ültem a kádban és megbabonázva kavargattam kezeimmel a vizet, amiben néha megcsillant egy-egy apró csillám. Ennek a varázsos hangulatnak és a kellemes illatnak köszönhetően valóban úgy érezhetjük, hogy tündérkirálynők vagyunk csodás, ragyogó szárnyakkal.
Romantikus, gyertyafényes fürdőzésekhez is zseniális lehet ez a habfürdő, feltéve ha a párunk előtt 'kifelejtjük" a leírásból az apró csillámokat. Ha nem szólunk róla, észre sem veszik, így semmi nem állhat az illatos, közös fürdőzés útjába. :D


Unicorn Horn

   Az egyik abszolút kedvencem következik, az Unicorn Horn. Ez a csodás habfürdő már a kinézetével azonnal levett a lábamról. Nagyon színes, nagyon vidám és nagyon csajos.

 Az illata pedig csak tovább fokozta a rajongásom. Neroli- és levendulaolaj. Hm.... levendula. Imádok mindet aminek ilyen illata vagy íze van. Totális levendulafüggő vagyok.
Nemcsoda hát, hogy elvarázsolt ez a termék, aminek a nagy részét már fel is használtam, így kénytelen leszek ismét ellátogatni a Lush-ba, hogy nagy mennyiségű készleteket halmozzak fel belőle.
A mágikus egyszarvú szarva isteni nagy habokat csinál a fürdővizünkbe és segít ellazulni egy nehéz nap után.


Prince Charming

Bevallom nektek őszintén, hogy ennek a tusfürdőnek az illata elsőre nem igazán nyerte el a tetszésem. Bár szeretem a gránátalmát, de éreztem hozzá valami mellékillatot, ami furává tette nekem ezt a terméket. De aztán kipróbáltam és egycsapásra megváltozott a véleményem róla.  Ha ugyanis ez a sűrű, ínycsiklandó szirupra emlékeztető tusfürdő vízzel érintkezik, valami egészen zseniális aromát áraszt magából.
Egy forró fürdő ezzel a kis csodával, utána egy kellemes tea, pár oldal a kedvenc könyvünkből és egyesül bennünk a világbéke. Leginkább így tudnám leírni az érzést amit a Prince Charming keltett bennem.
Biztos, hogy ezentúl a relax estéim alapkelléke lesz.


És hogy mit tartalmaz még a kollekció?
Kiderül a holnapi folytatásból.....