2015. január 19., hétfő

Egészség gladiátor módra

   Ugye milyen jó lenne bűntudat nélkül elfogyasztani egy frissen sült, ropogós külsejű, pudingos croissant? Élvezni a szánkban szétáradó kellemes, vaníliás ízt és közben nem gondolni arra, hogy ez a falat éppen a popsinkra rakódik, a következő meg a hasunkra.
  Nos, lányok ez a "luxus" végre kilépett az álmok keretei közül és mindenki számára elérhetővé vált. Bodnár Ákos mentális és fizikális felkészítő trainer és bájos párja Nagy Ramóna ugyanis megalkották nekünk a "bűnözésmentes" péksüteményt.


Én nem bírtam ellenállni a kísértésnek, ki kellett próbálnom, amilyen hamar csak lehetett.

   A Nyíregyháza belvárosában található Gladiator Life nevű üzlet szerintem először a hangulatával fog meg mindenkit. A nyers fa árnyalatainak tökéletes kombinációját a falon, a pultokon és a polcokon, a kicsit minimalista, ám mégis melegséget árasztó kandalló teszi teljessé.


Itt nincs semmi túlzsúfoltság, semmi fölösleges sallang. Csak  színtiszta naturalitás. Na meg a frissen sült finomságok illata a levegőben, amelyekből van választék bőven. Kenyerek, bagettek, édes és sós pékáruk várják gazdájukat a csillogó üveg mögött.
Ezek a termékek nem tartalmaznak cukrot, fehér lisztet és szintetikus édesítőt sem. Jó minőségű szénhidrátot viszont igen, ami elengedhetetlen az energikus életvitelhez. Az édesítést pedig természetes módon, steviával oldják meg.
Ezen tulajdonságoknak köszönhetően cukorbetegek, fogyókúrázók és az egészséges életmód elkötelezett hívei is bátran fogyaszthatják.
   E mellett rengeteg mást fitness alapanyag is fellelhető az üzletben, például: mandulatej, teljes kiőrlésű és rozsos tészták és egészséges nassolni valók is. Így minden egy helyen beszerezhető a gladiátor életformához.


   Akinek pedig még ez is kevés, az a facebook oldalukon rengeteg ínycsiklandó recept leírását is megtalálhatja, hogy a megvásárolt alapanyagokat a lehető legjobban használhassuk fel.


Kell ennél több?
Igen. Az az isteni vaníliás croissant amiről már annyit beszéltünk az elején. Én el is hoztam egyet belőle és mosolyogva, minden aggasztó gondolatot mellőzve fogyasztottam el.

Ha feléjük jártok Ti is ugorjatok be , szívjátok magatokba a különleges hangulatot, kóstolgassatok és érezzétek magatokat igazi, egészségtudatos gladiátornak!


képek forrása: https://www.facebook.com/gladiatorfood?fref=ts