Ugrás a fő tartalomra

Egészség gladiátor módra

   Ugye milyen jó lenne bűntudat nélkül elfogyasztani egy frissen sült, ropogós külsejű, pudingos croissant? Élvezni a szánkban szétáradó kellemes, vaníliás ízt és közben nem gondolni arra, hogy ez a falat éppen a popsinkra rakódik, a következő meg a hasunkra.
  Nos, lányok ez a "luxus" végre kilépett az álmok keretei közül és mindenki számára elérhetővé vált. Bodnár Ákos mentális és fizikális felkészítő trainer és bájos párja Nagy Ramóna ugyanis megalkották nekünk a "bűnözésmentes" péksüteményt.


Én nem bírtam ellenállni a kísértésnek, ki kellett próbálnom, amilyen hamar csak lehetett.

   A Nyíregyháza belvárosában található Gladiator Life nevű üzlet szerintem először a hangulatával fog meg mindenkit. A nyers fa árnyalatainak tökéletes kombinációját a falon, a pultokon és a polcokon, a kicsit minimalista, ám mégis melegséget árasztó kandalló teszi teljessé.


Itt nincs semmi túlzsúfoltság, semmi fölösleges sallang. Csak  színtiszta naturalitás. Na meg a frissen sült finomságok illata a levegőben, amelyekből van választék bőven. Kenyerek, bagettek, édes és sós pékáruk várják gazdájukat a csillogó üveg mögött.
Ezek a termékek nem tartalmaznak cukrot, fehér lisztet és szintetikus édesítőt sem. Jó minőségű szénhidrátot viszont igen, ami elengedhetetlen az energikus életvitelhez. Az édesítést pedig természetes módon, steviával oldják meg.
Ezen tulajdonságoknak köszönhetően cukorbetegek, fogyókúrázók és az egészséges életmód elkötelezett hívei is bátran fogyaszthatják.
   E mellett rengeteg mást fitness alapanyag is fellelhető az üzletben, például: mandulatej, teljes kiőrlésű és rozsos tészták és egészséges nassolni valók is. Így minden egy helyen beszerezhető a gladiátor életformához.


   Akinek pedig még ez is kevés, az a facebook oldalukon rengeteg ínycsiklandó recept leírását is megtalálhatja, hogy a megvásárolt alapanyagokat a lehető legjobban használhassuk fel.


Kell ennél több?
Igen. Az az isteni vaníliás croissant amiről már annyit beszéltünk az elején. Én el is hoztam egyet belőle és mosolyogva, minden aggasztó gondolatot mellőzve fogyasztottam el.

Ha feléjük jártok Ti is ugorjatok be , szívjátok magatokba a különleges hangulatot, kóstolgassatok és érezzétek magatokat igazi, egészségtudatos gladiátornak!


képek forrása: https://www.facebook.com/gladiatorfood?fref=ts


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,