2015. január 29., csütörtök

Lush Valentin napi kollekció II.

   Tegnap megismerkedhettetek 3 csodás termékkel a Lush Valentin napi kollekciójából. Most pedig jön a folytatás....


Lonely Heart

  Csillogó külső, zseniális illat. A Lonely Heart habjaiban megmártózva valódi Femme Fatale-lá változhatunk.


 
   A vizet pirosra, narancssárgára vagy sötét rózsaszínre festi. Igazából nem tudtam eldönteni a pontos színt, mert minden szögből másmilyennek tűnt. Ragyogó külsejének köszönhetően a Heart Throb-hoz hasonlóan egy leheletnyi csillogást is kölcsönöz a víznek, valamint nyári bárányfelhőkre emlékeztető, hosszan tartó habot is. Az illata pedig valami eszméletlen. A bergamott, a jázmin és az ilang ilang bódító keveréke felébreszti a nőben a végzet asszonyát.  Ha még egy kis halk, francia jazz-el is kiegészítjük ezt a fürdőszeánszt, akkor úgy fogunk kilépni a kádból, hogy úgy érezzük, nincs olyan férfi aki ellent tudna állni nekünk. Éppen ezért ideális egy első randi vagy egy romantikus este előtt.


Floating Flower

  Gyönyörű, virágos fürdőgolyó a könnyed illatok kedvelőinek, jázmin- és ciprusolajjal. Nekem valahogy a virágos esszenciák nem a kedvenceim és ez a véleményem most sem dőlt meg. De a virágrajongók biztosan imádni fogják külsőleg és illatügyileg is.
The Kiss ajakradír és szájfény

  Egy igazi Valentin napi kollekcióból ki sem maradhatnak az ajakápolási kellékek. Hiszen a szerelmesek napja összeforr a csókkal, amihez elengedhetetlen az ápolt és puha száj.   Először az ajakradírt használjuk, majd jöhet a The Kiss szájfény.   A merészebbek erre még felkenhetnek egy ellenállhatatlan vörös rúzst és már kész is a csábító, csókra termett ajak.És ezzel még nincs vége a felsorolásnak. Két különleges kedvencet tartogatok még a holnapi napra is....