Ugrás a fő tartalomra

Pár szó magamról

    Eszembe jutott, hogy  írom már egy ideje a blogot, de elég kevés dolgot árultam még el magamról.  Ezt szeretném most pótolni.


   Hát hol is kezdjem.....
 Talán ott, hogy az életem egyik legfontosabb eleme a tánc. 7 éves koromban kezdtem és 13 évig óriási erőbedobással műveltem. Szinte az össze stílusban tevékenykedtem, hála annak, hogy a nyíregyházi Abigél Művészeti Szakközépiskola tánc tagozatos tanulója lehettem.
A balett és a társastánc volt a két legnagyobb szerelmem. Nagyjából 3 éve már csak hobbiból űzöm, de borzasztóan hiányzik az, hogy az egész napomat reggeltől estig ez a gyönyörű művészet töltse ki.
Életem legmeghatározóbb része volt...   Egyébként Nyíregyházán születtem, de 2 éve Budapesten lakom a párommal.
Rengeteg hobbim van, például imádok olvasni, főleg romantikus regényeket, de szeretek még sportolni, filmeket nézni, fotózni, barkácsolni, kirándulni, bulizni. Oda vagyok a különböző művészetekért is például a festészetért és a klasszikus zenékért.
   Filmekben főleg a vígjátékokat szeretem, de ha úgy adódik akkor jöhet egy jó akciófilm is. A horror viszont teljesen kizárt, mert nagyon ijedős vagyok. Kedvenceim többek között a Doktor Szöszi,  A házinyuszi, Jennifer Aniston és Jennifer Lopez szinte összes filmje, az Elrabolva  óriási kedvenc, Addams family és még folytathatnám a sort a végtelenségig.
De imádom a meséket is, Szépség és a Szörny, Aladdin, Gru....
  Zenék terén bevallom őszintén, hogy egyre jobban húzok a régebbiek felé, mert úgy gondolom, hogy a mai zenék között már nagyon kevés az igényes.
Kedvenc stílusom nem igazán van. Mindegyiket szeretem, lehet akár latin, hip hop, jazz vagy bármi más. Itt a kedvencek közé tartozik Inna, Flo Rida, Snoop Dogg, Beyonce, Michael Bublé, Nicki Minaj, Diana King,  a TLC és még sokan mások. Legeslegkedvencebb márkám a Playboy, még egy cuki playboy nyuszis tetoválásom is van.Hát hirtelen ennyi minden jutott az eszembe. Ha több mindenre is kíváncsiak vagytok akkor látogassátok meg a facebook oldalam ( jobb felül találjátok a pontos elérhetőséget), ahol mindíg teszek ki friss információkat, de akár üziben is feltehetitek megválaszolatlan kérdéseiteket.

  Szép napot mindenkinek!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü