2013. március 20., szerda

Pár szó magamról

    Eszembe jutott, hogy  írom már egy ideje a blogot, de elég kevés dolgot árultam még el magamról.  Ezt szeretném most pótolni.


   Hát hol is kezdjem.....
 Talán ott, hogy az életem egyik legfontosabb eleme a tánc. 7 éves koromban kezdtem és 13 évig óriási erőbedobással műveltem. Szinte az össze stílusban tevékenykedtem, hála annak, hogy a nyíregyházi Abigél Művészeti Szakközépiskola tánc tagozatos tanulója lehettem.
A balett és a társastánc volt a két legnagyobb szerelmem. Nagyjából 3 éve már csak hobbiból űzöm, de borzasztóan hiányzik az, hogy az egész napomat reggeltől estig ez a gyönyörű művészet töltse ki.
Életem legmeghatározóbb része volt...   Egyébként Nyíregyházán születtem, de 2 éve Budapesten lakom a párommal.
Rengeteg hobbim van, például imádok olvasni, főleg romantikus regényeket, de szeretek még sportolni, filmeket nézni, fotózni, barkácsolni, kirándulni, bulizni. Oda vagyok a különböző művészetekért is például a festészetért és a klasszikus zenékért.
   Filmekben főleg a vígjátékokat szeretem, de ha úgy adódik akkor jöhet egy jó akciófilm is. A horror viszont teljesen kizárt, mert nagyon ijedős vagyok. Kedvenceim többek között a Doktor Szöszi,  A házinyuszi, Jennifer Aniston és Jennifer Lopez szinte összes filmje, az Elrabolva  óriási kedvenc, Addams family és még folytathatnám a sort a végtelenségig.
De imádom a meséket is, Szépség és a Szörny, Aladdin, Gru....
  Zenék terén bevallom őszintén, hogy egyre jobban húzok a régebbiek felé, mert úgy gondolom, hogy a mai zenék között már nagyon kevés az igényes.
Kedvenc stílusom nem igazán van. Mindegyiket szeretem, lehet akár latin, hip hop, jazz vagy bármi más. Itt a kedvencek közé tartozik Inna, Flo Rida, Snoop Dogg, Beyonce, Michael Bublé, Nicki Minaj, Diana King,  a TLC és még sokan mások. Legeslegkedvencebb márkám a Playboy, még egy cuki playboy nyuszis tetoválásom is van.Hát hirtelen ennyi minden jutott az eszembe. Ha több mindenre is kíváncsiak vagytok akkor látogassátok meg a facebook oldalam ( jobb felül találjátok a pontos elérhetőséget), ahol mindíg teszek ki friss információkat, de akár üziben is feltehetitek megválaszolatlan kérdéseiteket.

  Szép napot mindenkinek!