Ugrás a fő tartalomra

A Lush

    Imádok relaxáló fürdőket venni a hideg estéken. Pár gyertya, kellemes relaxáló zene és persze a nélkülözhetetlen különleges illatok, habfürdők és testápolószerek körében.

    Ehhez a Lush nevű üzletből szeretem beszerezni a hozzávalókat.   Imádom, hogy igazán egyedi ötleteik vannak, például a habfürdőjük és a testápolójuk sem a hagyományos folyékony állagú, hanem az egyik szivacsszerű. a másik pedig tömörebb és testünk hőjére olvad fel.
   Teljesen oda vagyok ezekért a fantasztikus ötletekért.

     Maga a Lush márka nem túl régi, közel 20 éve, 1994-ben nyitotta meg első boltját az Egyesült Királyságban.    Az üzlet különlegessége, hogy kézzel készített termékeket árul amelyek alapanyagai kizárólag növények. Az üzlet legfontosabb küldetésének érzi, hogy a fürdést egyszerű tisztálkodási tevékenység helyett varázslatos élménnyé tegye.   A habfürdők és fürdősók mellett rengeteg más terméket is találunk náluk, például haj- és bőrápolókat valamint szappanokat.  Az ünnepre pedig már meg is érkeztek az üzletekben a húsvéti különlegességek, hímes tojás és különböző tavaszi virágok alakjában.

  Az áraik fürdési kellékek és a testápolók terén szerintem nagyon jók. Ennyit talán még mindenki megengedhet magának. Az egyéb termékek, mint például, testradír vagy hajpakolások ára viszont mint minden természetes kozmetikumnak igen húzós, de hát a minőséget meg kell fizetni.
  Üzleteik az egész ország területén megtalálhatóak, szóval aki csak teheti szerintem keresse fel és próbálja ki a termékeiket. De készüljetek fel, hogy nem lesz egyszerű szabadulni a sok különlegesség közül.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e