2013. március 18., hétfő

A Lush

    Imádok relaxáló fürdőket venni a hideg estéken. Pár gyertya, kellemes relaxáló zene és persze a nélkülözhetetlen különleges illatok, habfürdők és testápolószerek körében.

    Ehhez a Lush nevű üzletből szeretem beszerezni a hozzávalókat.   Imádom, hogy igazán egyedi ötleteik vannak, például a habfürdőjük és a testápolójuk sem a hagyományos folyékony állagú, hanem az egyik szivacsszerű. a másik pedig tömörebb és testünk hőjére olvad fel.
   Teljesen oda vagyok ezekért a fantasztikus ötletekért.

     Maga a Lush márka nem túl régi, közel 20 éve, 1994-ben nyitotta meg első boltját az Egyesült Királyságban.    Az üzlet különlegessége, hogy kézzel készített termékeket árul amelyek alapanyagai kizárólag növények. Az üzlet legfontosabb küldetésének érzi, hogy a fürdést egyszerű tisztálkodási tevékenység helyett varázslatos élménnyé tegye.   A habfürdők és fürdősók mellett rengeteg más terméket is találunk náluk, például haj- és bőrápolókat valamint szappanokat.  Az ünnepre pedig már meg is érkeztek az üzletekben a húsvéti különlegességek, hímes tojás és különböző tavaszi virágok alakjában.

  Az áraik fürdési kellékek és a testápolók terén szerintem nagyon jók. Ennyit talán még mindenki megengedhet magának. Az egyéb termékek, mint például, testradír vagy hajpakolások ára viszont mint minden természetes kozmetikumnak igen húzós, de hát a minőséget meg kell fizetni.
  Üzleteik az egész ország területén megtalálhatóak, szóval aki csak teheti szerintem keresse fel és próbálja ki a termékeiket. De készüljetek fel, hogy nem lesz egyszerű szabadulni a sok különlegesség közül.