2013. március 13., szerda

4 taszító trend

       " A divat változik, a stílus örök" mondta egykor Coco Chanel. És milyen igaza volt....
Manapság hajlamosak vagyunk ész nélkül a divat után menni, és bele sem gondolunk abba, hogy az adott trend egyáltalán előnyös e nekünk. Megvesszük, mert ez a divat. Mindegy, hogy kövérít vagy előnytelen alakot kölcsönöz, mert hát kik vagyunk mi, hogy szembe merjünk szállni a nagybetűs DIVATTAL.
 

   Az alábbiakban pár olyan trendet szeretnék bemutatni, amit vétek alkalmazni.


1. Buggyos nadrágok.

   Ez az egyik olyan divat darab ami borzasztóan néz ki és senkinek sem áll jól. Az alacsonyak még alacsonyabbnak, a kissé túlsúlyosakat pedig még teltebbnek mutatja.  Nem csoda hát , hogy a férfiak is kifejezetten visszataszítónak találják, mert úgy néz ki, mintha egy telecsinált pelenka lenne a nők fenekén.  Tehát hiába ismételgetjük azt, hogy ez igenis egy nagyon kényelmes viselet, attól még taszító marad.2. Felnyírt haj

  Néhány külföldi celeb többek között Rihanna indította el ezt a trendet és nyomán lányok százai nyírták fel egyik oldalt az évek alatt gyönyörűen megnőtt hajukat. Fel sem foghatom, hogy hogyan tehet ilyet egy józan eszű nő.
   Ők vagy azzal indokolják, hogy " hát mert ez a divat" , tehát ők is beleestek a birka effektus csapdájába, vagy azt mondják, hogy ezzel fejezik ki önmagukat és az egyéniségüket, ami persze megint csak egy hülyeség, hiszen ha rajtad kívül még ezren csinálják ezt akkor hol is van itt az egyéniség?
3. Boyfriend stílus

   Ez a fiús szabású ruhák beszivárgása a női ruhatárba. Ez megint egy elég fura trend, hiszen hogy jutna már eszébe egy vérbeli nőnek az, hogy férfi ruhákba bújjon. Nem értem.....
De valószínűleg nem vagyok vele egyedül, mert azt hiszem, hogy másnak sem jönnek be a kisfiúknak öltözött kis csajok.

4. Gumicsizma

   A gumicsizma egy igen praktikus és kényelmes viselet. Persze csakis akkor, ha az ember épp egy tanyán végzi a mindennapi teendőket az állatok körül. De hogy városban miért hordják, az egyszerűen rejtély.
Bár lehet, hogy ez a darab is kényelmes, de borzasztó csúnya, még akkor is ha a legmenőbb pinkben vagy leopárd mintában is pompázik, nem beszélve arról a fantasztikus kaffogó hangról, amit járás közben ad. És arról, hogy egyáltalán nem szellőzik már nem is beszélek...

   Szóval lányok, ha nem akartok nem hízelgő megjegyzéseket kapni az utcán az általatok szuper trendinek mondott lábbeli miatt, akkor kénytelenek lesztek az esős időt, inkább egy normál cipőben kibírni.
  További hasonló cikkek:
11 kínos divatbaki

Újabb divatbakik