Ugrás a fő tartalomra

Készüljünk a bikiniszezonra!

      A tavasz már itt kopogtat a kertek alatt és végre megérkeztek az első jó idők is. Ezért már nem árt előre gondolnunk a nyárra is és a közelgő bikiniszezonra.  Télen nyilván mindenki egy kicsit jobban elengedi magát és bizony ide oda is felszalad egy két kiló. Ezért érdemes minél előbb elkezdeni formába hozni magunkat, hogy a strandok megnyitását kirobbanó formában várjuk.     A első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy megszabaduljunk plusz kilóinktól a testmozgás beiktatása az életünkbe. Ez lehet akár konditermi edzés, futás vagy intenzív séta a szabadban vagy akár aerobik is. De otthon is végezhetünk napi rendszerességgel edzéseket. Ehhez ötleteket meríthettek az egyik korábbi cikkemből. katt ide az előzményhez!

   A változatos és egészséges táplálkozásra is oda kell figyelni. Inkább sovány húsokat fogyasszunk, valamint sok zöldséget és gyümölcsöt. Próbáljunk kisebb adagokat enni a télen megszokottnál. Ha ezt nehezen bírjuk, akkor tudom ajánlani a különböző gyümölcsturmixokat. Magas rosttartalmuknak köszönhetően eltelítik gyomrunkat és jóllakottság érzést adnak. Egy következő cikkemben megosztok majd veletek pár ilyen jól bevált turmix receptet is.   Igyunk sok vizet! Ugyanis segít a fogyás a fogyás ütemének meggyorsításában.Ha mindezeket betartjuk akkor egy kettőre eltűnik a fölösleg. A lényeg az, hogy ha elsőre nem is látjuk az eredményt, ne adjuk fel. A kitartás mindig meghozza gyümölcsét!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e