Ugrás a fő tartalomra

Masni, masni, masni

    A masnik évszázadok óta időről időre visszatérnek a divatba. Már tavaly megjelentek ezen cuki díszítések, de idén is rendíthetetlenül uralják a trendeket.
   Számos tervező alkotásain szerepelnek kisebb és szolidabb vagy nagyobb, feltűnőbb formában. A Moschino divatbemutatóján is több helyen feltűnt.   Lehet szövetből vagy bőrből, lehet mintás vagy sima mi mindenképpen imádjuk. Hordható ékszerként, mondjuk gyűrű, nyaklánc vagy karkötő formájában,  de feldobhatjuk vele cipőinket vagy táskáinkat is.
 Hajviseletként, pedig igazán figyelemfelkeltő és extrém.
    Ezen trend jelentőségét mutatja az is, hogy sikerült a legnehezebben meghódítható terepre is betörnie, a hálószobába.
   Különleges bugyikat alkottak vele, amivel megörvendeztethetjük párunkat, ahogyan Stanija Dobrojevicen is láthatjuk,   de ha ezt túl merésznek gondoljuk, akkor bolondítsuk meg vele combfixeinket.
   Ártatlan és kislányos hatásának köszönhetően garantáltan minden férfinak beindul tőle a fantáziája.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,