Ugrás a fő tartalomra

Az izgalmas frufru

    Réges régen, valamikor általános iskolában hordtam utoljára frufrut, aztán meguntam, mert nem igazán tudtam vele mit kezdeni.   Mostanában úgy éreztem, hogy kellene egy kis változás, így visszatértem hozzá és úgy vágattam meg a hajam, hogy ha úgy tartja kedvem tudjak frufrut hordani, de ha nincs kedvem babrálni vele, akkor simán oldalra tudjam szárítani.


   Azért jutottam erre az elhatározásra, mert számos sztárt láttam akik szintén ezt a megoldást választották és nagyon jól áll nekik. Nem beszélve arról, hogy sokkal változatosabbá tudjuk tenni vele a megjelenésünket, ha egyszer így egyszer úgy hordjuk a hajunkat.
 
   Ehhez szeretnék most pár ötletet mutatni:

    A frufru nem csak kiengedett hajjal tud jól mutatni. Érdemes az lófarokkal és a különböző kontyokkal is próbálkozni. Izgalmasabbá tehetjük a hatást, ha oldalt kiengedünk pár rakoncátlan tincset, ahogyan Taylor Swift is tette.      A fonás különösen az oldalt elválasztott frufruval mutat jól. Egy kis tupír a fejtetőn ilyenkor még jobban fel tudja dobni frizuránkat.


   Strandra, napozáshoz ajánlatos oldalra fonni tincseinket az igazi vizi tündér hatáshoz.
   Kim Kardashian hétköznapra is alkalmazza ezt a megoldást
   Ha igazán belevaló és vagány frizkót szeretnénk, akkor pedig egy kis tupírral és hajlakkal fésüljük hátra elől lévő tincseinket. Ott tartásukat megkönnyithetjük egy hajpánttal is.
   Ez csak pár ötlet volt, de ezen kívűl még rengeteg variáció létezik.
   Szóval csajok merjetek egy kicsit változtatni és próbáljátok ki  a frufrut is!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e