2013. március 16., szombat

Az izgalmas frufru

    Réges régen, valamikor általános iskolában hordtam utoljára frufrut, aztán meguntam, mert nem igazán tudtam vele mit kezdeni.   Mostanában úgy éreztem, hogy kellene egy kis változás, így visszatértem hozzá és úgy vágattam meg a hajam, hogy ha úgy tartja kedvem tudjak frufrut hordani, de ha nincs kedvem babrálni vele, akkor simán oldalra tudjam szárítani.


   Azért jutottam erre az elhatározásra, mert számos sztárt láttam akik szintén ezt a megoldást választották és nagyon jól áll nekik. Nem beszélve arról, hogy sokkal változatosabbá tudjuk tenni vele a megjelenésünket, ha egyszer így egyszer úgy hordjuk a hajunkat.
 
   Ehhez szeretnék most pár ötletet mutatni:

    A frufru nem csak kiengedett hajjal tud jól mutatni. Érdemes az lófarokkal és a különböző kontyokkal is próbálkozni. Izgalmasabbá tehetjük a hatást, ha oldalt kiengedünk pár rakoncátlan tincset, ahogyan Taylor Swift is tette.      A fonás különösen az oldalt elválasztott frufruval mutat jól. Egy kis tupír a fejtetőn ilyenkor még jobban fel tudja dobni frizuránkat.


   Strandra, napozáshoz ajánlatos oldalra fonni tincseinket az igazi vizi tündér hatáshoz.
   Kim Kardashian hétköznapra is alkalmazza ezt a megoldást
   Ha igazán belevaló és vagány frizkót szeretnénk, akkor pedig egy kis tupírral és hajlakkal fésüljük hátra elől lévő tincseinket. Ott tartásukat megkönnyithetjük egy hajpánttal is.
   Ez csak pár ötlet volt, de ezen kívűl még rengeteg variáció létezik.
   Szóval csajok merjetek egy kicsit változtatni és próbáljátok ki  a frufrut is!