2013. március 21., csütörtök

2013 napszemcsi divatja

    Remélhetőleg helyre áll már az idő és eljönnek a napsütéses melegebb napok. Ilyenkor végre előkerülhetnek a napszemcsik is.  De mennyit változott a divat tavaly óta? Vajon most mi számít trendinek? Böngésszük át együtt...

Jó hír mindenkinek, hogy a tavalyi szemüvegek idén is hódítanak, tehát nem kell lecserélnünk őket.   A sztárok  egyik fele még mindig az óriási légyszemcsikre szavaz, mint például Victoria Beckham


  De imádják és tervezik őket továbbra is a nagy divatházak, mint a Chanel, a Dolce & Gabbana vagy maga Armani.

  Bár a Chanel picit változtatott és piacra dobta élénk színű keretekkel is.  A másik fele pedig a klasszikus pilóta fazonra esküszik.  Itt viszont történtek változások, ugyanis a jól megszokott egyszerű keretek mellett előkerültek a láncos és strasszos változatok is.  Valamint hódít a színes tükör lencsés alternatíva is. És most jöjjenek az igazi újdonságok.
Elsőként az igazán cuki és imádni való szívecskés kollekció.A legnépszerűbb a piros, a rózsaszín és a strasszos lesz belőle.
 A másik nagy robbanás a 60-as évek rock and roll lázából visszatérő különleges formájú napszemüveg lesz.


   Lehet óriási köves, állatmintás, virágos vagy UV színű.  Szóval hölgyeim, a lehetőségek tárháza igen nagy. Tessék válogatni!