2013. március 3., vasárnap

5 gyönyörű nő, akire érdemes felnéznünk

       Ebben a cikkben 5 olyan kevésbé ismert külföldi hölgyet szeretnék bemutatni, akik csodaszépek és sikeresek. Érdemes lehet hát ellesni tőlük pár fogást és ötletet vagy akár példaképpé fogadni őket.

1.Loredana Chivu

   Amit tudnunk kell róla, hogy bukaresti származású exszépségkirálynő és fotómodell.
  Ő az én személyes kedvencem! Oda vagyok a stílusáért és a szépségéért. Szívesen lesek el a képeiről smink és outfit ötleteket.                                               képek forrása: https://www.facebook.com/loredana.chivu.125?fref=ts

2. Stanija Dobrojevic
 
   Stanija egy szerb fotómodell. A modellkedésen kívűl viszont számos más szerepben is lehetett látni. Volt a hazánkból már jól ismert celebes túlélő showban és a pókerasztalnál is helyet foglalt már párszor.                                               képek forrása: https://www.facebook.com/StanijaDobrojevic/?fref=ts

3. Alena Shishkova

   Számomra ő a megtestesült Barbie baba. Az orosz modell rengeteg szépségversenyen vett részt az elmúlt években. 2008-ban megnyerte a Miss Hope és Miss Dream versenyeket, 2009-ben  a Miss Charm cím is az övé lett, 2012-ben pedig ő lett Miss Russia. E mellett számos országban többek között Japánban, Milánóban és Párizsban is modellkedik.


                                                 képek forrása: https://www.facebook.com/Officialshishkova/?fref=ts


4. Ellie Gonsalves

   Ellie nemzetközi modell és fürdőruha tervező. Fotósorozata jelent meg a közelmúltban a Playboyban is.
A képeket elnézve szépsége vitathatatlan.
   Gyönyörű, karcsú és fitt.
                                  képek forrása: https://www.facebook.com/Ellie-Gonsalves-183550091656058/?fref=ts

5. Catherine Holst

    Először a már náluk is ismert büntető rúgós fociműsorban tűnt fel a svéd hölgy. Később a műsor segítségével felívelt modellkarrierje is.
   Jelenleg testépítő és fitt modell karrierjét egyengeti. Az igazat megvallva én személy szerint sajnálom, hogy gyönyörű alakját kissé túlizmosította e miatt. De hát kinek mi tetszik.