2013. március 17., vasárnap

Húsvéti körömdivat

    Jön a húsvét, tehát nem árt egy picit előre gondolkodni, hogy milyen színekben és mintákkal pompázzanak a körmeink.    Az alábbiakban szeretnék bemutatni nektek pár szuper húsvéti trendet, amelyek között remélhetőleg mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót.

    Természetes, hogy ilyenkor a szokásos motívumok tarolnak elsősorban. Ilyen például az édes kiscsibe.   Rengeteg variációja létezik, attól függően, hogy kinek milyen a kézügyessége és kinek hogy könnyebb elkészíteni.   Nem nehéz kitalálni, hogy a másik kisállat ami a körmeinken pompázhat az a nyuszi.

   
   Egészen egyszerű megcsinálni, szóval érdemes megpróbálkozni vele, ha van rá egy kis időnk.


   Aki ennél valamivel egyszerűbb, gyorsabb, ám mégis látványos karmokat szeretne, annak a pöttyöket ajánlom.   A tavaszi hatás kedvéért fehérrel készítsük, picit élénkebb pasztell színű pl. pisztácia zöld vagy világosabb kék alapra.   Az alap lehet minden körmön egyforma, de akár választhatunk mindegyikre más és más színt is, vagy az előző állatkákból is kombinálhatunk bele egyet egyet.
 
   Aki még egyszerűbb megoldásokra vágyik, azoknak is kedvez az idei húsvéti trend. Elég ha csak az előbb említett pasztell színekkel festjük be körmeinket.
  Itt azonban fontos, hogy mindegyik más színben pompázzon!


   Vihetünk bele egy kis izgalmat egy egy fehér csíkkal.
   A végére pedig  az igazi, hagyományos húsvéti tojásokra hasonlító körömdíszítés maradt. Ez lehet csíkos, cikk cakkos, pöttyökkel tarkított. Ez teljesen ránk van bízva.