Ugrás a fő tartalomra

Húsvéti körömdivat

    Jön a húsvét, tehát nem árt egy picit előre gondolkodni, hogy milyen színekben és mintákkal pompázzanak a körmeink.    Az alábbiakban szeretnék bemutatni nektek pár szuper húsvéti trendet, amelyek között remélhetőleg mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót.

    Természetes, hogy ilyenkor a szokásos motívumok tarolnak elsősorban. Ilyen például az édes kiscsibe.   Rengeteg variációja létezik, attól függően, hogy kinek milyen a kézügyessége és kinek hogy könnyebb elkészíteni.   Nem nehéz kitalálni, hogy a másik kisállat ami a körmeinken pompázhat az a nyuszi.

   
   Egészen egyszerű megcsinálni, szóval érdemes megpróbálkozni vele, ha van rá egy kis időnk.


   Aki ennél valamivel egyszerűbb, gyorsabb, ám mégis látványos karmokat szeretne, annak a pöttyöket ajánlom.   A tavaszi hatás kedvéért fehérrel készítsük, picit élénkebb pasztell színű pl. pisztácia zöld vagy világosabb kék alapra.   Az alap lehet minden körmön egyforma, de akár választhatunk mindegyikre más és más színt is, vagy az előző állatkákból is kombinálhatunk bele egyet egyet.
 
   Aki még egyszerűbb megoldásokra vágyik, azoknak is kedvez az idei húsvéti trend. Elég ha csak az előbb említett pasztell színekkel festjük be körmeinket.
  Itt azonban fontos, hogy mindegyik más színben pompázzon!


   Vihetünk bele egy kis izgalmat egy egy fehér csíkkal.
   A végére pedig  az igazi, hagyományos húsvéti tojásokra hasonlító körömdíszítés maradt. Ez lehet csíkos, cikk cakkos, pöttyökkel tarkított. Ez teljesen ránk van bízva.
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e