Ugrás a fő tartalomra

Húsvéti körömdivat

    Jön a húsvét, tehát nem árt egy picit előre gondolkodni, hogy milyen színekben és mintákkal pompázzanak a körmeink.    Az alábbiakban szeretnék bemutatni nektek pár szuper húsvéti trendet, amelyek között remélhetőleg mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót.

    Természetes, hogy ilyenkor a szokásos motívumok tarolnak elsősorban. Ilyen például az édes kiscsibe.   Rengeteg variációja létezik, attól függően, hogy kinek milyen a kézügyessége és kinek hogy könnyebb elkészíteni.   Nem nehéz kitalálni, hogy a másik kisállat ami a körmeinken pompázhat az a nyuszi.

   
   Egészen egyszerű megcsinálni, szóval érdemes megpróbálkozni vele, ha van rá egy kis időnk.


   Aki ennél valamivel egyszerűbb, gyorsabb, ám mégis látványos karmokat szeretne, annak a pöttyöket ajánlom.   A tavaszi hatás kedvéért fehérrel készítsük, picit élénkebb pasztell színű pl. pisztácia zöld vagy világosabb kék alapra.   Az alap lehet minden körmön egyforma, de akár választhatunk mindegyikre más és más színt is, vagy az előző állatkákból is kombinálhatunk bele egyet egyet.
 
   Aki még egyszerűbb megoldásokra vágyik, azoknak is kedvez az idei húsvéti trend. Elég ha csak az előbb említett pasztell színekkel festjük be körmeinket.
  Itt azonban fontos, hogy mindegyik más színben pompázzon!


   Vihetünk bele egy kis izgalmat egy egy fehér csíkkal.
   A végére pedig  az igazi, hagyományos húsvéti tojásokra hasonlító körömdíszítés maradt. Ez lehet csíkos, cikk cakkos, pöttyökkel tarkított. Ez teljesen ránk van bízva.
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü