Ugrás a fő tartalomra

Arcápolás, ahogy én csinálom


     Mindenki ragyogóan szép bőrt szeretne, ám ennek elérése nem könnyű feladat. Ebben a cikkben pár, számomra nagyon bevált terméket és fogást szeretnék bemutatni nektek.
     A mindennapi arctisztitáshoz egyszerű Baba szappant szoktam használni. Tapasztalataim szerint ez szabadítja meg a bőrünket a legjobban a szennyeződésektől, enyhe szárító hatása, pedig segít megelőzni a zsírosodást.    Heti 3-4 alkalommal használom az Avon barackos vagy uborkás és teafaolajas arctisztító zseléjét vagy tonikját. E termékeknek az árai nem túl drágák, akcióktól függően 5- 600 ft körül meg lehet vásárolni őket. Érdemes kipróbálni, mert tényleg nagyon szépen tisztítják a bőrt és akár naponta is használhatod őket.   Heti 2-3 alkalommal radírozom az arcom az Avon Clearskin arcradírjával. Fontos, hogy ennél többször ne radírozzunk, mert árthat a bőrünknek.
Lefekvés előtt pedig valamilyen hidratáló krémet kenek az arcomra. Erre igazán nincs megszokott márkám, bármely könnyű hidratáló krém megteszi.   Ezen kívűl, néha  pihengető, relaxáló estéken  saját készítésű pakolásokat teszek fel. Ezeknek a receptjeit megtaláljátok korábbi cikkemben  katt ide az előzményhez!  Remélem tudtam segíteni vagy hasznos tanácsot adni!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e