2013. március 8., péntek

Arcápolás, ahogy én csinálom


     Mindenki ragyogóan szép bőrt szeretne, ám ennek elérése nem könnyű feladat. Ebben a cikkben pár, számomra nagyon bevált terméket és fogást szeretnék bemutatni nektek.
     A mindennapi arctisztitáshoz egyszerű Baba szappant szoktam használni. Tapasztalataim szerint ez szabadítja meg a bőrünket a legjobban a szennyeződésektől, enyhe szárító hatása, pedig segít megelőzni a zsírosodást.    Heti 3-4 alkalommal használom az Avon barackos vagy uborkás és teafaolajas arctisztító zseléjét vagy tonikját. E termékeknek az árai nem túl drágák, akcióktól függően 5- 600 ft körül meg lehet vásárolni őket. Érdemes kipróbálni, mert tényleg nagyon szépen tisztítják a bőrt és akár naponta is használhatod őket.   Heti 2-3 alkalommal radírozom az arcom az Avon Clearskin arcradírjával. Fontos, hogy ennél többször ne radírozzunk, mert árthat a bőrünknek.
Lefekvés előtt pedig valamilyen hidratáló krémet kenek az arcomra. Erre igazán nincs megszokott márkám, bármely könnyű hidratáló krém megteszi.   Ezen kívűl, néha  pihengető, relaxáló estéken  saját készítésű pakolásokat teszek fel. Ezeknek a receptjeit megtaláljátok korábbi cikkemben  katt ide az előzményhez!  Remélem tudtam segíteni vagy hasznos tanácsot adni!