Ugrás a fő tartalomra

Így mutathatsz jól a fotókon 1.rész

        Bizonyára mindenki szeretne magáról néhány jó képet amit megőrizhet az utókor számára, de többségünk zavarban érzi magát a kamerák előtt így a bájos mosoly helyett csak egy vicsorgást sikerül az arcunkra erőltetni.
         Az alábbiakban összegyűjtöttem pár elismert hollywoodi fotós tanácsát, amelyek remélhetőleg mindenki számára segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a lehető legjobban nézzünk ki egy teljesen hétköznapi fotón is.        Az első és legfontosabb dolog az, hogy tanuljunk meg mosolyogni a kamera előtt. Ehhez nem kell más, mint hogy beüljünk a tükör elé és naponta legalább néhány percig gyakoroljuk a mosolygást. Válasszuk ki a számunkra legjobban tetsző mosolyt és gyakoroljuk addig, amíg már egy pillanat alatt is képesek leszünk előhozni. Így amikor kamera elé állunk azonnal elő tudjuk hívni a begyakorolt arckifejezést.
Ha még így is gondot okoz a mosolygás próbáld kimondani a cheese vagy money szavakat, ezektől ellazulnak az arcizmok és természetesebbé válik a mosoly.

        A második legfontosabb dolog, hogy megfelelő legyen a sminked, hiszen egy rosszul megválasztott make up a legszebb arcot is elcsúfíthatja. De erről  bővebben a következő részben beszélek, mert ez egy igen tág témakör.


         Ha szebb alakra vágysz a fényképeken helyezkedj úgy, hogy az egyik vállad kicsivel előrébb legyen mint a másik, így megnyúlik a tested és karcsúbbnak tűnsz.        Az arcodat emeld fel és kissé told előre amikor fényképeznek, így vékonyabbnak tűnik majd az arcod és az esetleges toka is eltűnik.

   
     
       Jack Guy hollywoodi fotós szerint naplementekor lehet a legszebb képeket csinálni, mert ilyenkor a fényviszonyok másképp mutatkoznak meg az arcon és így fiatalabbnak mutatnak.

                                                 kép forrása: https://www.facebook.com/StanijaDobrojevic/?fref=ts

        Az alkohol fogyasztása mindenképpen tilos, mert  hatására talán úgy tűnhet, hogy jobban tudsz pózolni vagy mosolyogni, de üvegessé válik a tekinteted a képeken.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,