2014. július 14., hétfő

Így dekoráld a falad!

   A 3D faldekorációk most óriási trendnek számítanak, legyen szó gyerekszobáról, fürdőről vagy éppen a nappaliról. Az áruk igen változó, de a jobb minőségű és igazán szép darabok nem túl olcsóak.  Házilag viszont fillérekből kihozható. Csak közepes keménységű színes papírra és ragasztóra van szükség hozzá.
Sok változatot készíthetsz belőle, attól függően, hogy mennyire vagy ügyes. Például a pillangó egy nehezebb minta, de a szívecske szerintem senkinek nem okozhat gondot.
Ha tutira akarsz menni, kis is nyomtathatsz hozzá sablont különböző méretekben. Tehát fogod a színes papírt és felrajzolsz rá több szívecskét, amiket aztán precízen kivágsz.A szív közepénél legyen egy picit mélyebb a bevágás, hogy könnyebben vissza tudd hajtani a két kis fület. Amiket aztán kenj be ragasztóval, és nyomj össze.
 Ezután már csak fel kell rögzítened őket a kívánt helyre és formában.  A pillangónak erősebb tartás kell, ezért érdemesebb kólás vagy energiaitalos dobozból kivágni.   Ha kivágtad érdemes itt- ott meghajlítgatni a szárnyait.


   Végezetül pedig jöhet a legjobb rész, a festés, filctollal vagy barkácsboltokban kapható speciális tollakkal.