Ugrás a fő tartalomra

Így dekoráld a falad!

   A 3D faldekorációk most óriási trendnek számítanak, legyen szó gyerekszobáról, fürdőről vagy éppen a nappaliról. Az áruk igen változó, de a jobb minőségű és igazán szép darabok nem túl olcsóak.  Házilag viszont fillérekből kihozható. Csak közepes keménységű színes papírra és ragasztóra van szükség hozzá.
Sok változatot készíthetsz belőle, attól függően, hogy mennyire vagy ügyes. Például a pillangó egy nehezebb minta, de a szívecske szerintem senkinek nem okozhat gondot.
Ha tutira akarsz menni, kis is nyomtathatsz hozzá sablont különböző méretekben. Tehát fogod a színes papírt és felrajzolsz rá több szívecskét, amiket aztán precízen kivágsz.A szív közepénél legyen egy picit mélyebb a bevágás, hogy könnyebben vissza tudd hajtani a két kis fület. Amiket aztán kenj be ragasztóval, és nyomj össze.
 Ezután már csak fel kell rögzítened őket a kívánt helyre és formában.  A pillangónak erősebb tartás kell, ezért érdemesebb kólás vagy energiaitalos dobozból kivágni.   Ha kivágtad érdemes itt- ott meghajlítgatni a szárnyait.


   Végezetül pedig jöhet a legjobb rész, a festés, filctollal vagy barkácsboltokban kapható speciális tollakkal.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,