2014. július 11., péntek

Fogyókúrás melegszendvics

   A tegnapi cikkemben szó volt arról, hogy a sikeres fogyáshoz érdemes elhagyni a fehér kenyeret és más termékkel helyettesíteni. Ilyen alternatíva lehet az Abonett. Aki követi a facebook oldalam az tudja, hogy igazán gyakran fogyasztom, főleg a pizzásat, mert az a kedvencem.

kép forrása: www.facebook.com/abonettharmonia

  Sokan abban a hitben vagytok, hogy ez a kenyérféle csak arra jó, hogy megkenjük valamivel vagy rádobjunk pár szelet felvágottat. Pedig az Abonettben sokkal több a lehetőség mint gondolnátok. Ezért is döntöttem úgy, hogy a következő napokban megosztok veletek pár receptet, amivel változatosabbá tehetitek ennek a finomságnak a fogyasztását.Ma a melegszendvics elkészítését mutatom meg nektek.

Hozzávalók:

a kedvenc ízesítésű Abonetted
gomba
só, bors
reszelt sajt


  A gombát tisztítod, felszeleteled és egy pici olívaolajon pár percig sütögeted. Közben sózod, borsozod. Az Abonetteket tepsibe vagy pizzasütő tálra rakod. Mindegyikre halmozol egy adag gombát,majd megszórod reszelt sajttal és mehet is a sütőbe. Csak addig kell bent lennie, míg a sajt kellően rá nem olvad.  A gomba mellett szinte bármi mást rá tudsz tenni, például sonkát vagy melegszendvicskrémet. De akár paprikás szalámit is. Ez utóbbit nagyon imádom, jó sok sajttal. és ha kész, pár karika újhagymával a tetején. Hm... Isteni!Próbáljátok ki és osszátok meg velem a saját variációtokat is!