Ugrás a fő tartalomra

A tökéletes selfie titkai

    A közösségi oldalakat elárasztották az önmagukat fotózó emberek portréi. Énekesek, színészek, sőt még politikusok is hódolnak az új őrületnek.

kép forrása: www.facebook.com/jenniferlopez?fref=ts

    Ha te is szeretnél csatlakozni hozzájuk és nap mint nap feltölteni a remekül sikerült képeidet, akkor most tarts velem, mert elárulom neked a fő szabályokat.


    A legfontosabb a szög. Sose fotózd magad alulról, mert így csak durcás és óriási tokás képeket kaphatsz. A legjobb, ha szemmagasságban vagy feljebb tartod a kamerát. Az állad mindig emeld meg egy picit. Ha teheted, akkor pedig használj időzítőt, így nem kell még az elsütésre is koncentrálni.
Az újabb Iphone-okhoz pedig már kapható egy kis bluetoothos exponáló szerkezet is, ami még könnyebbé teheti az selfiezést.
     Ne próbáljuk túl közel tartani magunkhoz a telefont, mert akkor csak egy óriási fejnek fogunk látszani. Inkább próbáljuk meg olyan messzire nyújtani a mobilt tartó kezünket, amennyire csak tudjuk.   Minél nagyobb a fényed, annál jobb lesz a képed is. Próbálj mindig természetes fényben, fotózni, pl. az ablak közelében. A lámpafény sokszor sárgássá teheti a fotód. Viszont soha nem válassz oldalról jövő fényt, mert az öregít. Inkább hátulról vagy szemből érkezzen a fényed.

    A tekinteted frissebb és nyitottabb lehet, ha picivel a kamera fölé nézel.  Az arckifejezésed pedig legyen mosolygós. Ám ilyen esetben sose várj sokáig az elsütéssel, mert 2-3 másodperc után már erőltetetté válik az mosolyod.

  Sok sikert és selfiere fel!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e