Ugrás a fő tartalomra

Újabb edzéstipp

    Sok posztot írtam már a fogyókúráról, hogy mik az alapszabályai, hogyan edz, milyen táplálékkiegészítőt fogyassz és számos receptötletet is kaptatok tőlem. Ezekkel a módszerekkel viszonylag egyszerűen és gyorsan szabadulhattok meg néhány kilónyi feleslegtől. De mi a helyzet azokkal, akik nem 3-4 kilót szeretnének leadni? Nekik sokkal nehezebb a dolguk, hiszen nagyobb súllyal nehezebb a mozgás is. Főleg ha az ember a leghatásosabb módszerrel a cardioval szeretne eredményt elérni. Hiszen ebben a mozgásformában nagy hangsúly van az ugráláson, így minél nagyobb a fölösleged, annál nehezebben megy a feladat, ráadásul idővel a kedved is elmegy a küszködéstől.
  Jó hír viszont, hogy kedvenc edzőnk Jillian Michaels a Nagy fogyás című műsor elismert szakembere közzétett egy videót, ami kifejezettem ilyen esetekre specializálódott. A tevékenység ugyanúgy cardio, ám egy sokkal kíméletesebb, mégis ugyanolyan hatékony formája. A videó összesen egy órás, de kisebb részekre van tagolva, így nem kell végigcsinálnod az egészet egyszerre, csak annyit amennyit éppen bírsz. Az első rész a bemelegítés, szóval az után nem ér abbahagyni! Legalább az utána következőt is meg kell csinálni. Tehát kezdetnek 2 résszel indítunk, de ha bírjuk mehet tovább is. A videóban több ember dolgozik Jilliannel, ki kisebb, ki nagyobb fölösleggel. Neked el kell döntened, hogy ki áll a legközelebb a te alkatodhoz és az ő mozgását kell követned.

kép forrása: www.lionsgatepublicity.com/

  Rendkívül hatásos módszer, amivel könnyedén elérheted a célod, feltéve ha az edzés mellett az étkezésedre is odafigyelsz. A kettő csak együtt működik! Máskülönben ne várj nagy csodát.

  Sok kitartást és sok sikert kívánok!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e