2014. július 5., szombat

A tökéletes tusvonal titka

    Nyáron mindenhol azt halljuk, hogy ne sminkeljünk túl sokat, mert nem tesz jót a bőrnek. Ebben bizony van igazság, ráadásul nem kellemes érzés az sem, ha a nagy forróságtól elkezd olvadni arcunkról a make up.  Na de nyár ide vagy oda ki akar kilépni az utcára teljesen natúr arccal? Én nem bírnám megtenni. Inkább gondosan ügyelek arra, hogy kis mennyiségű smink kerüljön az arcomra. Ilyenkor tesz jó szolgálatot a tus, amit elég egy vékony csíkban felfesteni.

  Ha tökéletesre szeretnéd, akkor a legjobb módszer, ha először meghúzol egy vékony csíkot szorosan a szempillák tövében, majd hosszabbítsd meg egy kicsit.
   Aztán a szem közepétől húzz egy nagyjából egyenes vonalat, amit köss össze a meghosszabbítás végével.   Az így kapott háromszöget már csak be kell színeznünk. Aztán jöhet még egy kis szempillaspirál és meg is vagyunk.

   Ehhez a sminkhez alapként elég egy kis színezett hidratáló. Ha feltűnésre vágysz, akkor pedig kombináld erős színű rúzzsal.   A fent megmutatott változaton kívül egyébként ezerféle másik is létezik. Segítségül íme pár stílusötlet: