Ugrás a fő tartalomra

A tökéletes tusvonal titka

    Nyáron mindenhol azt halljuk, hogy ne sminkeljünk túl sokat, mert nem tesz jót a bőrnek. Ebben bizony van igazság, ráadásul nem kellemes érzés az sem, ha a nagy forróságtól elkezd olvadni arcunkról a make up.  Na de nyár ide vagy oda ki akar kilépni az utcára teljesen natúr arccal? Én nem bírnám megtenni. Inkább gondosan ügyelek arra, hogy kis mennyiségű smink kerüljön az arcomra. Ilyenkor tesz jó szolgálatot a tus, amit elég egy vékony csíkban felfesteni.

  Ha tökéletesre szeretnéd, akkor a legjobb módszer, ha először meghúzol egy vékony csíkot szorosan a szempillák tövében, majd hosszabbítsd meg egy kicsit.
   Aztán a szem közepétől húzz egy nagyjából egyenes vonalat, amit köss össze a meghosszabbítás végével.   Az így kapott háromszöget már csak be kell színeznünk. Aztán jöhet még egy kis szempillaspirál és meg is vagyunk.

   Ehhez a sminkhez alapként elég egy kis színezett hidratáló. Ha feltűnésre vágysz, akkor pedig kombináld erős színű rúzzsal.   A fent megmutatott változaton kívül egyébként ezerféle másik is létezik. Segítségül íme pár stílusötlet:


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e