Ugrás a fő tartalomra

Word cup nails

    Korábbi cikkemben elindítottam egy szavazást, hogy melyik ország zászlóját szeretnétek a körmeiteken látni. Rengeteg levél érkezett a privát facebook oldalamra és minden más fórumra is. A győztes pedig Brazília lett! Így a mai bejegyzésben brazil körmöket gyártunk.  A szükséges színeket gondolom egy szurkolónak sem kell bemutatnom.

   Az alapszín a zöld lesz, viszont a gyűrűs vagy a középső ujjadon a sárga.


   A sárga körmöt körbefested zölddel, úgy, hogy egy rombuszt kapj a középen. Ehhez használhatsz sablonként celluxot.


     Ha nem túl hosszú a köröd, akkor ezt a rombuszt keretezd egy kis fekete csíkkal.   Ezután jöhet egy kék pötty és némi színtelen lakk a végén.  Ha olyan szerencsés vagy, hogy hosszú karmokkal rendelkezel, sokkal könnyebb a dolgod. Hiszen több a körömfelületed és több dolog fér rá. Ilyenkor nem kell a fekete vonallal trükköznöd és a kék bolygóra és fel tudod festeni a fehér csíkot és esetleg még a pontokat is.


Sok sikert és jó szurkolást csajok!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e