2014. július 25., péntek

Fel a kalappal!

   Ha magad elé képzelnél egy tökéletes nyári outfittet, mi az ami mindenképpen helyet kapna benne? Hát persze, hogy az óriási és elegáns kalap!



   Ez a kiegészítő az idei szezon alapdarabja, ám míg tavaly csak a strandon hódított idén már az utcai viseletbe és beszivárgott. Népszerűségének köszönhetően szinte az össze nagyobb márkánál megtalálod, így a beszerzése nem okoz különösebb gondot.



   Ez a viselet amellett, hogy praktikus, hiszen megvéd a naptól, rendkívül elegáns megjelenést biztosít tulajdonosának. Ráadásul figyelemfelkeltő is. Ha egy ilyen kalapban jelensz meg a strandon vagy az utcán, garantáltan nem maradsz észrevétlen! Valószínűleg ennek a tulajdonságának köszönhető az, hogy viszonylag kevesen flangálnak benne. Lányok! Legyen bátorságotok hozzá! Ne féljetek attól, hogy megnéznek titeket az utcán, inkább boldogan zsebeljétek be az elismerő pillantásokat. Higgyétek el ezzel a kalappal nem tudtok mellé lőni.





   Válasszatok merész 2 vagy több színből álló csíkosat




vagy klasszikus egyszínűt.




  Magyar csillagaink is előszeretettel választják az elegáns fejfedőket. Többek között Palvin Barbara is egy ilyennel dobta fel nyári hajókázós szettjét.

képek forrása: www.facebook.com/FashionIsMyDrug

 Szóval csajok, legyetek bátrak kapjátok fel a kalapokat és zsebeljétek be az elismerést!