Ugrás a fő tartalomra

Plasztik sikk

    Támad a plasztik! Az idei nyár egyik legmegosztóbb irányzata  a 60-as éveket idézi, ám jóval letisztultabb és modernebb vonalvezetéssel.   Korábban már említettem a plasztik papucsokat, amiket én csöppet sem tartok higiénikusnak. Könnyen beleizzad a lábunk és kiszívja a bőrünket is.

forrás: www.thefashionmagpie.com/

   Ám a papucsok mellett a táskáknál, a balerina cipőknél és sok más kiegészítőnél is megjelenik. Sőt, még a lakberendezésben is jelen van.

forrás: www.swiftsorchids.com/

Ízlés dolga, hogy kinek tetszik és kinek nem. Ami biztos, hogy rendesen megosztja az embereket. Van aki undorodik tőle, van aki viszont imádja.
Ez az anyag igazán extravagáns, szóval kell bátorság a viseléséhez. Az sem mindegy, hogy milyen kombinációban választod. Mert, bár én a teljesen plasztik változatoktól irtózom, a megfelelő anyaggal kombinálva mégis szívesen viselem. Korábban be is számoltam a kedvenc balerina cipőmről, amiben szintén van egy áttetsző plasztik rész, ami szaténnal kombinálva igazán elegáns benyomást kelt.
Többek között az F&F nyári kollekciójában is találhatóak ilyen különleges darabokat. Ők a táskákban vegyítették össze az anyagokat és a színeket.forrás: www.facebook.com/ffmagyarorszag?fref=ts

   Ezen a téren én megint problémás vagyok, mert nem biztos, hogy tudatni akarom az egész világgal és különösen a zsebtolvajokkal, hogy mi rejlik a táskámban. Ezért  inkább megmaradnék a hagyományos változatoknál.


   Ki, ki döntse el hát a saját ízlése szerint, hogy belefér e neki ez a kis divathóbort vagy sem. Túl sok darabot mindenesetre nem érdemes bespájzolni belőle, mert ahogy jött, úgy érzésem szerint hamar menni is fog ez a trend.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,