2014. július 1., kedd

Plasztik sikk

    Támad a plasztik! Az idei nyár egyik legmegosztóbb irányzata  a 60-as éveket idézi, ám jóval letisztultabb és modernebb vonalvezetéssel.   Korábban már említettem a plasztik papucsokat, amiket én csöppet sem tartok higiénikusnak. Könnyen beleizzad a lábunk és kiszívja a bőrünket is.

forrás: www.thefashionmagpie.com/

   Ám a papucsok mellett a táskáknál, a balerina cipőknél és sok más kiegészítőnél is megjelenik. Sőt, még a lakberendezésben is jelen van.

forrás: www.swiftsorchids.com/

Ízlés dolga, hogy kinek tetszik és kinek nem. Ami biztos, hogy rendesen megosztja az embereket. Van aki undorodik tőle, van aki viszont imádja.
Ez az anyag igazán extravagáns, szóval kell bátorság a viseléséhez. Az sem mindegy, hogy milyen kombinációban választod. Mert, bár én a teljesen plasztik változatoktól irtózom, a megfelelő anyaggal kombinálva mégis szívesen viselem. Korábban be is számoltam a kedvenc balerina cipőmről, amiben szintén van egy áttetsző plasztik rész, ami szaténnal kombinálva igazán elegáns benyomást kelt.
Többek között az F&F nyári kollekciójában is találhatóak ilyen különleges darabokat. Ők a táskákban vegyítették össze az anyagokat és a színeket.forrás: www.facebook.com/ffmagyarorszag?fref=ts

   Ezen a téren én megint problémás vagyok, mert nem biztos, hogy tudatni akarom az egész világgal és különösen a zsebtolvajokkal, hogy mi rejlik a táskámban. Ezért  inkább megmaradnék a hagyományos változatoknál.


   Ki, ki döntse el hát a saját ízlése szerint, hogy belefér e neki ez a kis divathóbort vagy sem. Túl sok darabot mindenesetre nem érdemes bespájzolni belőle, mert ahogy jött, úgy érzésem szerint hamar menni is fog ez a trend.