Ugrás a fő tartalomra

A strand királynője

   Tombol a nyár és ilyenkor mindenki a strandon keres menedéket. Itt aztán nagy találkozások, romantikus szerelmek és futó románcok szövődnek. Nem csoda hát, hogy mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni a parton.  Íme néhány trükk és ötlet, hogy hogyan is lehetsz Te a strand királynője.


 Fontos a frizura!

   Azoknak a lányoknak nincs igazuk, akik nem csinálnak semmit a hajukkal strandolás előtt, mondván, hogy úgyis vizes lesz.
 Víz ide vagy oda, de a hajunknak ilyenkor is ápoltnak és rendezettnek kell lennie. Egy- egy jól megkomponált frizura ráadásul a figyelem központjába repíthet minket. Persze nem egy agyon hajlakkozott, tupírozott, eltúlzott hajkölteményre gondolok. Megvannak azok a változatok amik tökéletesen illenek egy kellemes nyári csobbanáshoz. A legpraktikusabb, ha kontyot választasz. Egy lazán, oldalt, fejtetőn vagy a tarkón megtekert kis csiga igazán bájos lehet. Ha feldobod egy hawaii virágos hajdísszel is, teljes lesz a csábos trópusi hatás.
Trükközhetsz még a választékkal is. Próbálj ki egy meredek oldalválasztékot vagy egy különleges cikk- cakkot! Ha viszont olyan lány vagy akit nem zavar ha vizes lesz a haja, akkor egyszerűen csak hagyd kibontva, vizezd be teljesen és simítsd hátra. Bizonyított tény, hogy a pasik nagy része különösen szexinek talál egy vizes hajú nőt! Ám ha ezt a viseletet választod, mindenképpen vigyél magaddal kifésülő sprayt, amivel bizonyos időközönként fújd be a hajad, így elkerülheted a strandolás utáni fájdalmas kifésülést.

kép forrása: www.facebook.com/FashionIsMyDrug


  Emeld ki az arcod!

   Az ékszerek viselése nem túl praktikus a strandon. Furán sülhetünk le bennük és bajuk is eshet a nagy pancsolás közepette. De azért egy kisebb fülbevaló még nem okozhat gondot. Válassz valami csillogó darabot, ami a mellett, hogy vonzza a tekintetet, remekül kiemeli és keretezi az arcod. És hogy mire kell figyelni még? A holnapi folytatásból kiderül.....Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e