2014. július 18., péntek

A strand királynője

   Tombol a nyár és ilyenkor mindenki a strandon keres menedéket. Itt aztán nagy találkozások, romantikus szerelmek és futó románcok szövődnek. Nem csoda hát, hogy mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni a parton.  Íme néhány trükk és ötlet, hogy hogyan is lehetsz Te a strand királynője.


 Fontos a frizura!

   Azoknak a lányoknak nincs igazuk, akik nem csinálnak semmit a hajukkal strandolás előtt, mondván, hogy úgyis vizes lesz.
 Víz ide vagy oda, de a hajunknak ilyenkor is ápoltnak és rendezettnek kell lennie. Egy- egy jól megkomponált frizura ráadásul a figyelem központjába repíthet minket. Persze nem egy agyon hajlakkozott, tupírozott, eltúlzott hajkölteményre gondolok. Megvannak azok a változatok amik tökéletesen illenek egy kellemes nyári csobbanáshoz. A legpraktikusabb, ha kontyot választasz. Egy lazán, oldalt, fejtetőn vagy a tarkón megtekert kis csiga igazán bájos lehet. Ha feldobod egy hawaii virágos hajdísszel is, teljes lesz a csábos trópusi hatás.
Trükközhetsz még a választékkal is. Próbálj ki egy meredek oldalválasztékot vagy egy különleges cikk- cakkot! Ha viszont olyan lány vagy akit nem zavar ha vizes lesz a haja, akkor egyszerűen csak hagyd kibontva, vizezd be teljesen és simítsd hátra. Bizonyított tény, hogy a pasik nagy része különösen szexinek talál egy vizes hajú nőt! Ám ha ezt a viseletet választod, mindenképpen vigyél magaddal kifésülő sprayt, amivel bizonyos időközönként fújd be a hajad, így elkerülheted a strandolás utáni fájdalmas kifésülést.

kép forrása: www.facebook.com/FashionIsMyDrug


  Emeld ki az arcod!

   Az ékszerek viselése nem túl praktikus a strandon. Furán sülhetünk le bennük és bajuk is eshet a nagy pancsolás közepette. De azért egy kisebb fülbevaló még nem okozhat gondot. Válassz valami csillogó darabot, ami a mellett, hogy vonzza a tekintetet, remekül kiemeli és keretezi az arcod. És hogy mire kell figyelni még? A holnapi folytatásból kiderül.....