Ugrás a fő tartalomra

Melyik a kedvenc városod?

   Tegnap beugrottam a Rossmannba csekkolni az újdonságokat és keresni valami tuti körömlakkot a holnap kezdődő nyaralásomra. Sikerült is szert tennem pár csodálatos színre, a Lovely új kollekciójából, melynek árnyalatait 3 város ihlette.

kép forrása: www.facebook.com/LovelyMagyar

  Rio, Ibiza és St. Tropez a világ egyedülálló helyinek számítanak, ahol gyönyörűen süt a nap, pezseg az élet és a buli soha nem áll meg. Nem csoda hát, hogy őket választotta a kozmetikai márka.


  Mi jut eszedbe ha Rióra gondolsz? Forróság, boldogság, a lüktető szamba és  szambatáncosnők ragyogó, tollas jelmezekben. Így a lakkok erőteljes, vidám színeket és rengeteg csillogást kaptak.

Salsa Rythm, Copacabana Sunlight, Dancing Queen


  Na és mit a helyzet Ibizával? A világ party fővárosa, ahol sosem ér véget a buli. A márka éppen ezért vibráló Uv színekkel párosította.

kép forrása: http://www.bangla.pl/

  St. Tropez pedig a világ egyik legjobb és legelőkelőbb nyaralóhelye. E hely életérzését tehát mi más tükrözhetné jobban, mint az elegáns, visszafogott ám mégis figyelemfelkeltő krémes színek, némi metálos ragyogással.

kép forrása: cytrynkowepazurki.blogspot.hu/  A választás szinte lehetetlen. Nekem sem nagyon ment. Ibiza és a St. Tropez  színei nálam nagyon betaláltak, szóval a polc előtt állva rá kellett döbbennem, hogy mindegyikre szükségem lesz. :D


  És neked melyik a kedvenc városod?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e