2014. július 13., vasárnap

Melyik a kedvenc városod?

   Tegnap beugrottam a Rossmannba csekkolni az újdonságokat és keresni valami tuti körömlakkot a holnap kezdődő nyaralásomra. Sikerült is szert tennem pár csodálatos színre, a Lovely új kollekciójából, melynek árnyalatait 3 város ihlette.

kép forrása: www.facebook.com/LovelyMagyar

  Rio, Ibiza és St. Tropez a világ egyedülálló helyinek számítanak, ahol gyönyörűen süt a nap, pezseg az élet és a buli soha nem áll meg. Nem csoda hát, hogy őket választotta a kozmetikai márka.


  Mi jut eszedbe ha Rióra gondolsz? Forróság, boldogság, a lüktető szamba és  szambatáncosnők ragyogó, tollas jelmezekben. Így a lakkok erőteljes, vidám színeket és rengeteg csillogást kaptak.

Salsa Rythm, Copacabana Sunlight, Dancing Queen


  Na és mit a helyzet Ibizával? A világ party fővárosa, ahol sosem ér véget a buli. A márka éppen ezért vibráló Uv színekkel párosította.

kép forrása: http://www.bangla.pl/

  St. Tropez pedig a világ egyik legjobb és legelőkelőbb nyaralóhelye. E hely életérzését tehát mi más tükrözhetné jobban, mint az elegáns, visszafogott ám mégis figyelemfelkeltő krémes színek, némi metálos ragyogással.

kép forrása: cytrynkowepazurki.blogspot.hu/  A választás szinte lehetetlen. Nekem sem nagyon ment. Ibiza és a St. Tropez  színei nálam nagyon betaláltak, szóval a polc előtt állva rá kellett döbbennem, hogy mindegyikre szükségem lesz. :D


  És neked melyik a kedvenc városod?