2014. június 26., csütörtök

Újabb frizura tipp

    A korábbi lófarkas cikkem után most jöjjön egy másik jól ismert frizura picit másképp.  A kistesó  a fél lófarok is megbolondítható egy két ügyes trükkel.  Ehhez csak 2 hullámcsatra, tupírfésűre, hajlakkra és egy hajkefére van szükség.

Egy határozott ferde választékkal kezdjünk,majd a fejtető hátsó részére eső hajat fésüljük hátra, tupírozzuk, hajlakkozzuk és lazán fésüljük le a hajkefével.   Az egyik oldalról vegyünk egy közepes tincset és szorosan rögzítsük egy hullámcsattal. Ugyanígy járjunk el a másik oldalon is. A két csatnak nem kell összeérnie és az sem baj, ha kicsit távol vannak egymástól.


  Ha mindezzel megvagyunk, fogjuk a két csatot és nyomjuk őket egy kicsit felfelé úgy, hogy a fejtetőn megemelkedjen a tupírozott rész. Aki bevállalósabb az magasabbra tornyozhatja, de aki a szolidságot kedveli jobban, annak elég lesz csak egy picit megemelnie a haját és máris kész a romantikus, párizsi hangulatot idéző frizura.Legvégül már csak pár apró igazításra van szükség és némi lakkozásra.  Kész is vagyunk!