Ugrás a fő tartalomra

Te kinek szurkolsz?

   A VB már javában zajlik és mindenki a tévére tapadva várja kedvenc csapata mérkőzéseit vagy éppen óriáskivetítők előtt tombol a szurkoló a tömeggel.  Korábban már beszámoltam nektek arról, hogy Dukai Reginát is megihlette a torna és piacra dobta World cup kollekcióját, hogy mi, csajok is megfelelő harci díszben várhassunk az izgalmas meccseket.
 És ha már focis ruhák, akkor miért ne öltözhetnének a körmeink is kedvenc csapatunk színeibe?  Nem kell hozzá túl nagy kézügyesség, hiszen csak pár celluxdarabbal kell elválasztanunk a zászló egyes részeit és lefesteni az adott színre. És már kész is a szurkolói köröm.  Persze aki nagyobb rutinnal rendelkezik a festegetés terén, az nekiláthat bonyolultabb kompozíciók megfestésének is.

  Aki pedig a visszafogottság híve, annak a klasszikus francia manikűrt ajánlom, természetesen a csapat színeiben.


   Mivel igen sok csapat van, arra gondoltam, hogy szavazzátok meg ti, hogy melyiknek az elkészítését írjam le részletesen.  Csak írjátok meg kommentben az országot és a legtöbb szavazatot kapóról pár nap múlva hozom is a cikket!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e