Ugrás a fő tartalomra

Te kinek szurkolsz?

   A VB már javában zajlik és mindenki a tévére tapadva várja kedvenc csapata mérkőzéseit vagy éppen óriáskivetítők előtt tombol a szurkoló a tömeggel.  Korábban már beszámoltam nektek arról, hogy Dukai Reginát is megihlette a torna és piacra dobta World cup kollekcióját, hogy mi, csajok is megfelelő harci díszben várhassunk az izgalmas meccseket.
 És ha már focis ruhák, akkor miért ne öltözhetnének a körmeink is kedvenc csapatunk színeibe?  Nem kell hozzá túl nagy kézügyesség, hiszen csak pár celluxdarabbal kell elválasztanunk a zászló egyes részeit és lefesteni az adott színre. És már kész is a szurkolói köröm.  Persze aki nagyobb rutinnal rendelkezik a festegetés terén, az nekiláthat bonyolultabb kompozíciók megfestésének is.

  Aki pedig a visszafogottság híve, annak a klasszikus francia manikűrt ajánlom, természetesen a csapat színeiben.


   Mivel igen sok csapat van, arra gondoltam, hogy szavazzátok meg ti, hogy melyiknek az elkészítését írjam le részletesen.  Csak írjátok meg kommentben az országot és a legtöbb szavazatot kapóról pár nap múlva hozom is a cikket!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,