2014. június 30., hétfő

Pöttyösben a világ

   A matrózos trend hódításának köszönhetően a csíkos felsők, nadrágok, és szoknyák ellepték az üzletek polcait. De komoly vetélytársra lelt a pöttyösben, akivel szinte fej fej mellett haladnak a minták nagy csatájában.   Előnye konkurensével szemben, hogy míg a matrózos, széltében csíkos inkább csak a vékonyaknak áll jól, addig a pöttyöst bárki felveheti, feltéve, ha megfelelően választja meg a pöttyöcskék méretét.
  A sztárok közül is sokan választják, hiszen ez a minta fiatalos, vidámságot sugárzó és bájossá teszi viselőjét.
   Választhatsz belőle felsőt, szoknyát vagy ruhát, de feldobhatod egy sima egyszínű szettedet is pár pöttyös kiegészítővel.  A pöttyös cipők például nagy kedvenceim, mert hihetetlenül csajosak és megragadják a tekintetet.  De persze itt is figyelni kell, hiszen nem pompázhatsz tetőtől talpig ebben a mintában, különben úgy fogsz kinézni, mint egy nagyra nőtt óvodás.
Például, egy egyrészes pöttyös ruhához már ne válassz hasonló cipőt és táskát! Inkább egyszínű kiegészítőkben gondolkodj.Viszont a keverés megengedett. Egy fehér alapon fekete pöttyös felsőhöz nyugodtan választhatsz fekete alapon, fehér pöttyös cipőt vagy bármilyen más kiegészítőt.