2014. június 11., szerda

Fodrozódjunk!

    Az idei nyár egyik meghatározó eleme lesz a fodor. Szoknyákon, felsőkön, fürdőruhákon és szinte mindenhol máshol is megjelenik. Romantikus és csajos így mindenki imádja és kortól függetlenül bárki viselheti. Csak meg kell találni a hozzánk legjobban passzoló variációt.   A fodor imádat nálam is megvan már régóta, ám most a sok kedvenc darab mellé bekerült egy újdonság is, ami csak idén került a boltokba. Ez pedig nem más, mint a hasvillantós, fodros felső. Imádom!
Én a Bershkában szereztem be az enyémet. Amint megláttam egyből beleszerettem. Szinte azonnal vizualizáltam magam benne, egy homokos parton sétálgatva. Azonnal rohantam is vele a pénztárhoz! Én a pöttyöset választottam belőle, ám már kapható csíkosban is, ami még jobban tetszik, szóval nem is kérdés, hogy azt is be kell szereznem. Míg a pöttyös játékos hatást kelt, addig a csíkos isteni egy matrózos tengerparti outfithez.


képek forrása: www.bershka.com/

  Az jó ezekben a felsőkben, hogy lenge anyagból készülnek, így egy forró nyári napra tökéletes viselet. Az sem baj, ha nem 100%-osan tökéletes a hasizmod, ugyanis ez a fazon nem túl rövid, éppen csak megvillantja a pocidat, így nem kell kőkemény hasizmokkal rendelkezned a viseléséhez. Elég ha csak nőiesen csinos a hasad.Aki viszont nem szereti a hasvillantást, annak a tökéletes választás a dupla fodorból készült változat, amit szintén a Bershkában tudtok beszerezni, hihetetlenül gyönyörű színekben. Ez a fazon általában mintha nélküli és az előző, rövidebb, beach hangulatot idéző társával ellentétben, kifinomult és elegáns hatású. Egy forró napra ez is remek választás, ha stílusos nő benyomását akarjuk kelteni.
Szóval csajok irány a Bershka és szerezzétek be a nyár legtrendibb darabját. Ehhez pedig már csak néhány cuki kiegészítő kell és kész is a a tökéletes nyári outfit!