2014. június 18., szerda

3 durva nyári divatbaki

    A nyári hónapokban talán még több divatbaki kerül elő, mint egész évben bármikor. Az alábbiakban összegyűjtöttem nektek a 3 leggyakoribbat, amit mindenképpen érdemes elkerülni.
1. Pánt nélküli felső viselése

A sort azzal kezdem ami engem a legeslegjobban kikészít, ez pedig nem más, mint a pánt nélküli felsők viselése, pántos melltartókkal. A nevében is benne van, hogy ez a felső pánt nélküli, a célja pedig az, hogy szabadon hagyja és megmutassa formás vállainkat. Nem értem, hogy ehhez miért kellene pántos melltartót viselnünk. A fehérneműboltok tele vannak szebbnél szebb pánt nélküli melltartókkal, amik nagyon kényelmesek és megfelelő tartást biztosítanak. Ezeket a darabokat kell a pánt nélküli felsők alá venni, máskülönben ez a szexi kis felsőrész elveszíti a lényegét, a mellett, hogy a kikandikáló, ne adj isten elütő színű melltartópánt rémesen taszító hatást kelt.

2. Strandkiegészítők utcai viselése

 Sajnos a strandolós cuccok egyre jobban beférkőznek a hétköznapjainkba. Pedig attól, hogy nyár van, nem kell, hogy a flip flop papucs a mindennapi viseletünké váljon. Ha már flip flop akkor a műanyag változatok helyett válasszuk a vastagabb talpú, igényesebb anyagból készült díszes társaikat.
A másik ilyen nagy hiba, az indokolatlanul átlátszó felsők és ruhák viselése. A strandon természetesen belefér egy-egy áttetsző anyagú ruha amit csak felkapunk a bikinire ha épp a büfébe készülünk. De az utcán, nem hiszem, hogy mindenkinek tudnia kellene, hogy mit viselünk a ruha alatt...

kép forrása: www.nlcafe.hu/
3. Nyári csizma

Nem is értem, hogy ez a borzalom kinek a fejéből pattant ki. A csizma egy téli viselet. Azért hordjuk,hogy ne fázzon a lábunk. Ám úgy gondolom, hogy a 36 fok körüli hőségben nem fenyeget minket a láblefagyás veszélye. Akkor minek is a csizma? Hiába is van ott a jelző előtte, hogy nyári, készülhet bármilyen könnyű anyagból is, de biztos vagyok benne, hogy baromira melegít, amitől jól beleizzad a lábunk és estére szörnyű bűzt áraszt majd....
Nem túl higiénikus viselet.