Ugrás a fő tartalomra

Vissza a 90-es évekbe

    A divat mindig ismétli önmagát. Az egyes korok meghatározó darabjai újra és újra visszatérnek a kifutókra, igaz itt ott egy kis változtatással. Nem lesz ez másképp idén sem, amikor a 90-es évek jellegzetes ruhái kacsintanak vissza ránk a kirakatok mögül. Érdemes lesz hát körülnéznünk a szekrény mélyén és elővennünk pár dolgot. De pontosan mik is azok? Most utána járunk....

    Aki emlékszik még a 90-es évekre, az pontosan tudja, hogy a kor meghatározó testrésze a has volt. Falatnyi haspólókban rohangáltunk, amelyek merészen csak a mell alatt pár centivel végződtek. A szekrényem a mai napig őrzi az egyik ilyen kedvenc szettem, bár nem hiszem hogy tudnám hordani, mert nagyjából harmadikos voltam akkoriban. De az unokahúgom most igazán nagy hasznát fogja venni.
Mai változatban nem minden felső lesz ilyen merész, van amelyik éppen csak megmutatja majd a köldököt, de ez éppen elég okot szolgáltat arra, hogy eszeveszettül elkezdjünk dolgozni a lapos álomhas elérésén.

                                                       forrás: https://www.facebook.com/loredana.chivu.125    Ha azt mondom, haspóló akkor a másik dolog ami a legtöbbeknek eszébe jut, az a magas derekú nadrág vagy szoknya. Ez a fazon szinte mindenkinek remek választás a csípőnadrággal ellentétben, hiszen hosszítja a lábakat, kiemeli a karcsú derekat vagy éppen elfedi a csípő tájéki plusz centiket.
    A baseball sapka már nagyjából egy éve újra befészkelte magát mindennapi viseleteinkbe, előszeleként a közelgő 90-es évek láznak. A korábbiaktól eltérően viszont nemcsak a sportos stílus kelléke lesz, hanem beilleszthető egy egy szexi szettbe is magassarkúval kombinálva.

                                                          forrás: https://www.facebook.com/loredana.chivu.125    A farmer egy örök darab ami sose megy ki a divatból, ám idén a nadrág mellett szinte minden ruhadarabunk lehet ebből az anyagból. Az ingünk, a szoknyánk, a kabátunk vagy épp a táskánk.

    A feliratos pólóinkat is előáshatjuk a szekrény mélyéről, bár a régebbi együttesnevek és albumok helyett inkább a rövidítéses, városneves és számos változatokat érdemes választani.
    Mellény, mellény minden mennyiségben! Legyen bármilyen anyagból, bármilyen mintával, ezzel a ruhadarabbal most nem tudsz mellélőni.

    A tavaszi kiegészítőkben már jelen volt a kendő nyakon és hajban is, így a forró évszakban sem lesz ez másként, ám inkább az utóbbi fog dominálni, mivel a nagy nyári melegben fölösleges lenne a nyakunkat melegíteni ezzel a kiegészítővel.  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e