2014. április 28., hétfő

Vissza a 90-es évekbe

    A divat mindig ismétli önmagát. Az egyes korok meghatározó darabjai újra és újra visszatérnek a kifutókra, igaz itt ott egy kis változtatással. Nem lesz ez másképp idén sem, amikor a 90-es évek jellegzetes ruhái kacsintanak vissza ránk a kirakatok mögül. Érdemes lesz hát körülnéznünk a szekrény mélyén és elővennünk pár dolgot. De pontosan mik is azok? Most utána járunk....

    Aki emlékszik még a 90-es évekre, az pontosan tudja, hogy a kor meghatározó testrésze a has volt. Falatnyi haspólókban rohangáltunk, amelyek merészen csak a mell alatt pár centivel végződtek. A szekrényem a mai napig őrzi az egyik ilyen kedvenc szettem, bár nem hiszem hogy tudnám hordani, mert nagyjából harmadikos voltam akkoriban. De az unokahúgom most igazán nagy hasznát fogja venni.
Mai változatban nem minden felső lesz ilyen merész, van amelyik éppen csak megmutatja majd a köldököt, de ez éppen elég okot szolgáltat arra, hogy eszeveszettül elkezdjünk dolgozni a lapos álomhas elérésén.

                                                       forrás: https://www.facebook.com/loredana.chivu.125    Ha azt mondom, haspóló akkor a másik dolog ami a legtöbbeknek eszébe jut, az a magas derekú nadrág vagy szoknya. Ez a fazon szinte mindenkinek remek választás a csípőnadrággal ellentétben, hiszen hosszítja a lábakat, kiemeli a karcsú derekat vagy éppen elfedi a csípő tájéki plusz centiket.
    A baseball sapka már nagyjából egy éve újra befészkelte magát mindennapi viseleteinkbe, előszeleként a közelgő 90-es évek láznak. A korábbiaktól eltérően viszont nemcsak a sportos stílus kelléke lesz, hanem beilleszthető egy egy szexi szettbe is magassarkúval kombinálva.

                                                          forrás: https://www.facebook.com/loredana.chivu.125    A farmer egy örök darab ami sose megy ki a divatból, ám idén a nadrág mellett szinte minden ruhadarabunk lehet ebből az anyagból. Az ingünk, a szoknyánk, a kabátunk vagy épp a táskánk.

    A feliratos pólóinkat is előáshatjuk a szekrény mélyéről, bár a régebbi együttesnevek és albumok helyett inkább a rövidítéses, városneves és számos változatokat érdemes választani.
    Mellény, mellény minden mennyiségben! Legyen bármilyen anyagból, bármilyen mintával, ezzel a ruhadarabbal most nem tudsz mellélőni.

    A tavaszi kiegészítőkben már jelen volt a kendő nyakon és hajban is, így a forró évszakban sem lesz ez másként, ám inkább az utóbbi fog dominálni, mivel a nagy nyári melegben fölösleges lenne a nyakunkat melegíteni ezzel a kiegészítővel.