Ugrás a fő tartalomra

Lendületes tusvonalak

    2012-ben a Dior divatbemutatóján tűnt fel először a különleges formájú, vastag, fekete tusvonal. Igazán figyelemfelkeltő és egyedi volt, ezért hamar beszivárgott a köztudatba is. Ám egy ilyen lendületes vonal felrajzolásához nagy gyakorlat vagy legalább nagy kézügyesség kell. Így a várt népszerűség elmaradt. Azóta a cég piacra dobta Velvet Eye Kit nevű készletét, amely 4 különböző, felragasztható, formázható és újrafelhasználható tusvonalat tartalmaz. Ennek köszönhetően mindenki számára elérhetővé válik a tökéletes és figyelemfelkeltő szemkontúr.

                                                 forrás: www.closet180.com/     Hazánkban is kapható hasonló készlet, az essence márka jóvoltából. Kétféle változata van: egy szolidabb, hagyományos és egy vad, egyedi, amelyek természetesen újrafelhasználhatóak.
    Minden csomagban 3 különböző formát találsz, amit csak lazán, a megtisztított szemhéjra kell rányomnod. A biztosabb tartás miatt, érdemes egy kevés műszempilla ragasztót használni.

    Érdemes kipróbálni ha bajban vagy a vonalak meghúzásával vagy csak valami különlegeset szeretnél!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e