Ugrás a fő tartalomra

2014 tavaszi körömtrendjei

     Jó hír a klasszikus trendek kedvelőinek, hogy a tűzpiros, a francia manikűr és a nude szinek most sem mennek ki a divatból, tehát nem kell nélkülöznünk őket tavasszal sem. De nézzük mik azok a színek amik társulnak hozzájuk a nagy tavaszi színkavalkádban.     A napocska egyre tovább van fent az égen és egyre melegebben süt. Mindenki igyekszik kihasználni minden percet amit ilyenkor a szabadban tölthet. Ám attól, hogy bent ragadtunk a munka miatt még csempészhetünk egy kis napsugarat magunk köré, ugyanis idén hódít a napsárga! Válaszd a visszafogottabb lágyabb árnyalatát munkába vagy alkalomra, míg máskor használhatod erőteljesebb vidámabb változatát is.


                                                              forrás: www.nailschools.com/     Akik az elegánsabb, mindenhez illő körömszíneket szeretik, azoknak itt a nagy visszatérő fehér szín. Minden alkalomra használható, ám itt a tökéletes fedés érdekében mindenképpen jobb minőségű lakkot vegyél, különben meggyűlhet a bajod a felvitellel. Tapasztalatom szerint ez az egy olyan szín van amin nem érdemes spórolni, mert a gyengébb minőségű fehéreket vagy túl sok rétegben kell felvinni a tökéletes fedéshez, vagy már az első rétegnél nagyon csíkossá válik és minél többet kenegeted annál rosszabb lesz.


                                                           forrás: www.luxo.co.za


     Társa, a fekete is visszatér a palettára. Akár külön -külön, akár a kettőt összekombinálva is viselheted.

     Barbie babáknak a rózsaszínt ajánlanám, aminek most minden árnyalata divatos a legszelídebb pasztelltől a legvadabb uv-ig.
     A tavalyi UV- láz kavalkádjából a narancs került ki győztesen az előző favorit citromsárgához képest. Mint idén minden színnél, a skála itt is a legvilágosabbtól a legfeltűnőbbig terjed.


                                                 forrás: www.someportal.com/     A türkizzel is érdemes kísérletezni, ha eddig nem tetted volna meg. Igazán elegáns és kifinomult szín. Nem véletlenül ez a Tiffany színe is.

                                                   forrás: www.iwantyourstyle.com/     És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a fém színek. A mattot idén felváltja a ragyogó bronz, arany és ezüst.
Ha pedig még mindig nem elég a sok lenyűgöző és vibráló színből, akkor díszítsd körmeidet ráadásként extra trendi kövecskékkel és apró csillogó-villogó díszekkel!   


   


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e