Ugrás a fő tartalomra

2014 tavaszi körömtrendjei

     Jó hír a klasszikus trendek kedvelőinek, hogy a tűzpiros, a francia manikűr és a nude szinek most sem mennek ki a divatból, tehát nem kell nélkülöznünk őket tavasszal sem. De nézzük mik azok a színek amik társulnak hozzájuk a nagy tavaszi színkavalkádban.     A napocska egyre tovább van fent az égen és egyre melegebben süt. Mindenki igyekszik kihasználni minden percet amit ilyenkor a szabadban tölthet. Ám attól, hogy bent ragadtunk a munka miatt még csempészhetünk egy kis napsugarat magunk köré, ugyanis idén hódít a napsárga! Válaszd a visszafogottabb lágyabb árnyalatát munkába vagy alkalomra, míg máskor használhatod erőteljesebb vidámabb változatát is.


                                                              forrás: www.nailschools.com/     Akik az elegánsabb, mindenhez illő körömszíneket szeretik, azoknak itt a nagy visszatérő fehér szín. Minden alkalomra használható, ám itt a tökéletes fedés érdekében mindenképpen jobb minőségű lakkot vegyél, különben meggyűlhet a bajod a felvitellel. Tapasztalatom szerint ez az egy olyan szín van amin nem érdemes spórolni, mert a gyengébb minőségű fehéreket vagy túl sok rétegben kell felvinni a tökéletes fedéshez, vagy már az első rétegnél nagyon csíkossá válik és minél többet kenegeted annál rosszabb lesz.


                                                           forrás: www.luxo.co.za


     Társa, a fekete is visszatér a palettára. Akár külön -külön, akár a kettőt összekombinálva is viselheted.

     Barbie babáknak a rózsaszínt ajánlanám, aminek most minden árnyalata divatos a legszelídebb pasztelltől a legvadabb uv-ig.
     A tavalyi UV- láz kavalkádjából a narancs került ki győztesen az előző favorit citromsárgához képest. Mint idén minden színnél, a skála itt is a legvilágosabbtól a legfeltűnőbbig terjed.


                                                 forrás: www.someportal.com/     A türkizzel is érdemes kísérletezni, ha eddig nem tetted volna meg. Igazán elegáns és kifinomult szín. Nem véletlenül ez a Tiffany színe is.

                                                   forrás: www.iwantyourstyle.com/     És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a fém színek. A mattot idén felváltja a ragyogó bronz, arany és ezüst.
Ha pedig még mindig nem elég a sok lenyűgöző és vibráló színből, akkor díszítsd körmeidet ráadásként extra trendi kövecskékkel és apró csillogó-villogó díszekkel!   


   


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,