2014. április 1., kedd

2014 tavaszi körömtrendjei

     Jó hír a klasszikus trendek kedvelőinek, hogy a tűzpiros, a francia manikűr és a nude szinek most sem mennek ki a divatból, tehát nem kell nélkülöznünk őket tavasszal sem. De nézzük mik azok a színek amik társulnak hozzájuk a nagy tavaszi színkavalkádban.     A napocska egyre tovább van fent az égen és egyre melegebben süt. Mindenki igyekszik kihasználni minden percet amit ilyenkor a szabadban tölthet. Ám attól, hogy bent ragadtunk a munka miatt még csempészhetünk egy kis napsugarat magunk köré, ugyanis idén hódít a napsárga! Válaszd a visszafogottabb lágyabb árnyalatát munkába vagy alkalomra, míg máskor használhatod erőteljesebb vidámabb változatát is.


                                                              forrás: www.nailschools.com/     Akik az elegánsabb, mindenhez illő körömszíneket szeretik, azoknak itt a nagy visszatérő fehér szín. Minden alkalomra használható, ám itt a tökéletes fedés érdekében mindenképpen jobb minőségű lakkot vegyél, különben meggyűlhet a bajod a felvitellel. Tapasztalatom szerint ez az egy olyan szín van amin nem érdemes spórolni, mert a gyengébb minőségű fehéreket vagy túl sok rétegben kell felvinni a tökéletes fedéshez, vagy már az első rétegnél nagyon csíkossá válik és minél többet kenegeted annál rosszabb lesz.


                                                           forrás: www.luxo.co.za


     Társa, a fekete is visszatér a palettára. Akár külön -külön, akár a kettőt összekombinálva is viselheted.

     Barbie babáknak a rózsaszínt ajánlanám, aminek most minden árnyalata divatos a legszelídebb pasztelltől a legvadabb uv-ig.
     A tavalyi UV- láz kavalkádjából a narancs került ki győztesen az előző favorit citromsárgához képest. Mint idén minden színnél, a skála itt is a legvilágosabbtól a legfeltűnőbbig terjed.


                                                 forrás: www.someportal.com/     A türkizzel is érdemes kísérletezni, ha eddig nem tetted volna meg. Igazán elegáns és kifinomult szín. Nem véletlenül ez a Tiffany színe is.

                                                   forrás: www.iwantyourstyle.com/     És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a fém színek. A mattot idén felváltja a ragyogó bronz, arany és ezüst.
Ha pedig még mindig nem elég a sok lenyűgöző és vibráló színből, akkor díszítsd körmeidet ráadásként extra trendi kövecskékkel és apró csillogó-villogó díszekkel!